Grzanki ziołowo-czosnkowe
Źródło: https://tastebook.pl/przepisy/grzanki-ziolowo-czosnkowe/
Grzanki ziołowo-czosnkowe Grzanki najczęściej wykorzystuje się do sałatek oraz zup kremów. Idealnie do ich zrobienia nadaje się praktycznie każde pieczywo nawet czerstwe, jednak do uzyskania największej chrupkości polecam pieczywo pszenne. Grzanki można przechowywać około 7 dni w szczelnie zamkniętym pojemniku aby nie straciły swojej chrupkości. Poniżej przedstawiam wam przepis na nasze chrupiące grzanki z estragonem...Czytaj więcej
Najnowsze przepisy
Miodownik z kremem budyniowym to jedno z tych tradycyjnych... ⇖ 8
Ciasto drożdżowe wzbogacone o kardamon z nadzieniem z... ⇖ 8
Przepisy z bloga
Świeżo wyciskany sok z pomarańczy Sok pomarańczowy to... ⇖ 340
Spaghetti aglio, olio e peperoncino Spaghetti aglio, olio e... ⇖ 555
Wściekły pies Na świecie znany jako Mad Dog, jak każdy... ⇖ 826
KOTLET SCHABOWY Jest to chyba najbardziej charakterystyczne... ⇖ 833
PIECZONA PERLICZKA Sama perliczka pochodzi z Afryki, lecz... ⇖ 700
CIASTO NA USZKA, CIASTO NA PIEROGI Uszka – to, jak... ⇖ 910
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 545
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 467
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 446
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 388
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 371
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 347
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 324
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 243
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 223
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 221









































