Grzanki ziołowo-czosnkowe

Grzanki ziołowo-czosnkowe Grzanki najczęściej wykorzystuje się do sałatek oraz zup kremów. Idealnie do ich zrobienia nadaje się praktycznie każde pieczywo nawet czerstwe, jednak do uzyskania największej chrupkości polecam pieczywo pszenne. Grzanki można przechowywać około 7 dni w szczelnie zamkniętym pojemniku aby nie straciły swojej chrupkości. Poniżej przedstawiam wam przepis na nasze chrupiące grzanki z estragonem...Czytaj więcej
Najnowsze przepisy
Lubicie placki ziemniaczane? Ja bardzo... W tej wersji... ⇖ 7
Witam Kochani! Chleb z dużą ilością błonnika nie tylko... ⇖ 16
Delikatne pulpeciki w sosie pieczarkowym przepis na obiad... ⇖ 12
Dziś zapraszam na pyszną, rozgrzewającą i niedrogą... ⇖ 11
Pyszne ciasto, które dzięki kefirowi świetnie zachowuje... ⇖ 11
Przepisy z bloga
Świeżo wyciskany sok z pomarańczy Sok pomarańczowy to... ⇖ 300
Spaghetti aglio, olio e peperoncino Spaghetti aglio, olio e... ⇖ 525
Wściekły pies Na świecie znany jako Mad Dog, jak każdy... ⇖ 787
KOTLET SCHABOWY Jest to chyba najbardziej charakterystyczne... ⇖ 787
PIECZONA PERLICZKA Sama perliczka pochodzi z Afryki, lecz... ⇖ 688
CIASTO NA USZKA, CIASTO NA PIEROGI Uszka – to, jak... ⇖ 861
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 772
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 316
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 269
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 193
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 191