Grzanki ziołowo-czosnkowe
Źródło: https://tastebook.pl/przepisy/grzanki-ziolowo-czosnkowe/
Grzanki ziołowo-czosnkowe Grzanki najczęściej wykorzystuje się do sałatek oraz zup kremów. Idealnie do ich zrobienia nadaje się praktycznie każde pieczywo nawet czerstwe, jednak do uzyskania największej chrupkości polecam pieczywo pszenne. Grzanki można przechowywać około 7 dni w szczelnie zamkniętym pojemniku aby nie straciły swojej chrupkości. Poniżej przedstawiam wam przepis na nasze chrupiące grzanki z estragonem...Czytaj więcej
Najnowsze przepisy
Przepyszny, puszysty i mięciutki piernik, który zawsze... ⇖ 4
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i... ⇖ 19
Pyszne i delikatne ciasto makowe z kremem budyniowym i... ⇖ 25
Najzdrowsza patelnia? Taka, która jest bezpieczna, trwała... ⇖ 14
Przepisy z bloga
Świeżo wyciskany sok z pomarańczy Sok pomarańczowy to... ⇖ 341
Spaghetti aglio, olio e peperoncino Spaghetti aglio, olio e... ⇖ 559
Wściekły pies Na świecie znany jako Mad Dog, jak każdy... ⇖ 829
KOTLET SCHABOWY Jest to chyba najbardziej charakterystyczne... ⇖ 838
PIECZONA PERLICZKA Sama perliczka pochodzi z Afryki, lecz... ⇖ 700
CIASTO NA USZKA, CIASTO NA PIEROGI Uszka – to, jak... ⇖ 912
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 598
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 521
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 497
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 430
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 405
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 400
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 395
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 275
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 265
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 263









































