Grzanki ziołowo-czosnkowe
Źródło: https://tastebook.pl/przepisy/grzanki-ziolowo-czosnkowe/
Grzanki ziołowo-czosnkowe Grzanki najczęściej wykorzystuje się do sałatek oraz zup kremów. Idealnie do ich zrobienia nadaje się praktycznie każde pieczywo nawet czerstwe, jednak do uzyskania największej chrupkości polecam pieczywo pszenne. Grzanki można przechowywać około 7 dni w szczelnie zamkniętym pojemniku aby nie straciły swojej chrupkości. Poniżej przedstawiam wam przepis na nasze chrupiące grzanki z estragonem...Czytaj więcej
Najnowsze przepisy
Ostatnio dorwałam w sklepie 450 gramowe opakowanie sera na... ⇖ 7
Śledzie w occie – klasyk kuchni polskiej i świetna baza... ⇖ 10
Kasza gryczana to produkt, który może budzić mieszane... ⇖ 19
Jeśli lubisz szybkie dania z patelni, to to penne będzie... ⇖ 22
Kebab w Rulonie (Rolka Kebaba) – Najlepsza Technika Ta... ⇖ 29
Przepisy z bloga
Świeżo wyciskany sok z pomarańczy Sok pomarańczowy to... ⇖ 321
Spaghetti aglio, olio e peperoncino Spaghetti aglio, olio e... ⇖ 541
Wściekły pies Na świecie znany jako Mad Dog, jak każdy... ⇖ 809
KOTLET SCHABOWY Jest to chyba najbardziej charakterystyczne... ⇖ 802
PIECZONA PERLICZKA Sama perliczka pochodzi z Afryki, lecz... ⇖ 697
CIASTO NA USZKA, CIASTO NA PIEROGI Uszka – to, jak... ⇖ 886
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 755
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 623
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 344
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 293
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 282









































