Grzanki ziołowo-czosnkowe
Źródło: https://tastebook.pl/przepisy/grzanki-ziolowo-czosnkowe/
Grzanki ziołowo-czosnkowe Grzanki najczęściej wykorzystuje się do sałatek oraz zup kremów. Idealnie do ich zrobienia nadaje się praktycznie każde pieczywo nawet czerstwe, jednak do uzyskania największej chrupkości polecam pieczywo pszenne. Grzanki można przechowywać około 7 dni w szczelnie zamkniętym pojemniku aby nie straciły swojej chrupkości. Poniżej przedstawiam wam przepis na nasze chrupiące grzanki z estragonem...Czytaj więcej
Najnowsze przepisy
Szybka sałatka makaronowa z filetem z kurczaka, kolorowymi... ⇖ 13
Karkówka to mięso, które potrafi rozwinąć swój smak... ⇖ 15
Proste ciasto, ale było tak dobre w smaku, że piekłam je... ⇖ 12
Przepisy z bloga
Świeżo wyciskany sok z pomarańczy Sok pomarańczowy to... ⇖ 316
Spaghetti aglio, olio e peperoncino Spaghetti aglio, olio e... ⇖ 537
Wściekły pies Na świecie znany jako Mad Dog, jak każdy... ⇖ 799
KOTLET SCHABOWY Jest to chyba najbardziej charakterystyczne... ⇖ 794
PIECZONA PERLICZKA Sama perliczka pochodzi z Afryki, lecz... ⇖ 695
CIASTO NA USZKA, CIASTO NA PIEROGI Uszka – to, jak... ⇖ 879
Przepisy na czasie
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 74
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 71
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 67
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 51








































