Najnowsze przepisy
Czy wiesz, że Twoja codzienna dawka energii nie musi... ⇖ 55
Ciasto Aloha! to przepyszny i bardzo ładnie prezentujący... ⇖ 129
Ciasto Czarna OwcaCiasto Czarna Owca to pyszne, wilgotne,... ⇖ 91
Grillowane boczniaki BBQ Do boczniaków mam słabość.... ⇖ 23
Bezy migdałowe.
Miałam ochotę na bezy, ale chciałam trochę pokombinować.Wiadomo, że przy bezach trzeba uważać. Nie wolno z niczym przesadzić,bo piana opadnie i nic z tego nie będzie. Dodałam zmielone migdały.Na każde białko, 1 łyżka migdałów. Bezy wyszły pyszne. Bardzo kruche.Pamiętajcie, żeby bezy przechowywać w puszce, lub zamkniętym słoiku.Wtedy długo zachowają...
Przepisy z bloga
Zwykle ciasto ucierane. Proste, zrobione z podstawowych... ⇖ 188
Uzupełniłam słoik na ciastka, bo był pusty. Tym razem,... ⇖ 297
Zapraszam na placuszki. Podane ze świeżymi owocami, to... ⇖ 234