BIGOS SŁODKO-KWAŚNY NA WINIE
Źródło: http://smaczne-zdrowe.blogspot.com/2013/12/bigos-sodko-kwasny-na-winie.html
Pewnie ilu ludzi tyle przepisow na bigos. Bywaja wielbiciele mniej lub bardziej kwasnych, mniej lub bardziej pikantnych. Moj jest taki posrodku, zawsze przygotowuje go z mieszanki kapusty kiszonej i slodkiej stad nazwalam go bigosem slodko-kwasnym. Tak przygotowywala go zawsze moja mama a teraz z malymi modyfikacjami robie to ja. Oczywiscie ilosc i rodzaje mies i wedlin sa dowolne, pr...
Najnowsze przepisy
Miodownik z kremem budyniowym to jedno z tych tradycyjnych... ⇖ 16
Ciasto drożdżowe wzbogacone o kardamon z nadzieniem z... ⇖ 9
Przepisy z bloga
Słynna wuzetka, dzisiaj w wersji mini. Ostatnio królują... ⇖ 717
Papryka faszerowana mielonym mięsem, z dodatkiem ryżu,... ⇖ 549
Rogaliki mleczne, maślane, na kleiku tangzhong, są lekkie... ⇖ 909
Ulubiony chleb mojej najmłodszej córki- żytni 3-fazowy z... ⇖ 851
Ciasto Ferrero Rocher, to proste, pyszne i zarazem bardzo... ⇖ 885
Te pączki obok tradycyjnych na mleku krowim, są u nas... ⇖ 839
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 546
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 469
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 447
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 388
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 372
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 350
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 324
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 243
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 226
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 221









































