Najnowsze przepisy
Schab gotowany z ziołamiSchab gotowany w aromatycznym... ⇖ 21
Biszkopt bez proszku do pieczenia
Bardzo prosty przepis na biszkopt bez oddzielania żółtek od białek i bez dodatku proszku do pieczenia. Dzięki swoim proporcjom biszkopt jest bardzo stabilny, nie kruszy się i jest idealny do przygotowania tortu. Czas przygotowania: 25 min Czas pieczenia: 40 min SKŁADNIKI (na biszkopt o średnicy 18 cm i wysokości ok. 7 cm) 4 jajka L (ok. 220 g) 130 g cukru drobnego szczypta soli 160 g mąki * Jajka powinny mieć temp. pokojową PRZYGOTOWANIE Jajka wbij do misy, dodaj cukier,...
Przepisy z bloga
Ciasto wiśniowa chmurka to przepis obowiązkowy dla osób... ⇖ 86
Przepis na intensywnie cytrynową, bardzo puszystą babę o... ⇖ 80
Bardzo prosty przepis na biszkopt bez oddzielania żółtek... ⇖ 108