Najnowsze przepisy
Idealne ciasto na jesienne dni. Marchewka, banan, jabłko,... ⇖ 27
Wprowadzenie do przepisu na Kurczak w kremowym sosie... ⇖ 29
Często robię go na obiad, tak po prostu, do tego kasza... ⇖ 35
Placki z mąki kokosowej, bezglutenowe. Ubicie piany i... ⇖ 12
Wprowadzenie do przepisu na Kurczak po toskańsku w... ⇖ 22
Biszkopt genueński
Biszkopt genueński ma w swoim składzie dodatek masła. Kluczowe znaczenie ma temperatura jajek. Muszą być ogrzane i ciepłe, nie w temperaturze pokojowej. Dzięki temu otrzymuje się więcej masy jajecznej. Jaja ubijamy w całości razem z cukrem.Od klasycznego biszkoptu różni się tym, że jest mniej puszysty i dłużej świeży. Inspiracją do upieczenia biszkoptu był blog...
Przepisy z bloga
Składniki:250g (surowego)makaronu kokardki,1 szklanka... ⇖ 282
Królowa beza. Z użyciem mnóstwa owoców sezonowych.... ⇖ 1480
8 jaj ugotowanych na twardo 2 łyżki kaparów odsączonych... ⇖ 619
Przepisy na czasie
Prosty i szybki przepis na pyszne ciasteczka twarogowe... ⇖ 3447
Śledzie z tego przepisu są przepyszne, słodko - kwaśne,... ⇖ 3309
Mięciutki środek i pysznie chrupiąca skórka ... cóż... ⇖ 2194
Dzisiaj zapraszam na błyskawiczne ciasto, które idealnie... ⇖ 749
Ryba po grecku - prosty przepisRyba po grecku - prosty... ⇖ 738
Wprowadzenie do przepisu na Kruche Ciasteczka Kruche... ⇖ 719
Sernik w czekoladowym cieście z brzoskwiniami. Prosty,... ⇖ 659