Najnowsze przepisy
W zasadzie krótko i na temat. Tak będzie i tym razem. Nie... ⇖ 16
Szklanka kaszy jęczmiennej pęczak (250 ml) waży około... ⇖ 20
Naranjilla, znana również jako Solanum quitoense, to... ⇖ 31
Składniki: boczek wieprzowy bez kości i skóry 1,5... ⇖ 26
Biszkopt mocno czekoladowy na wrzątku

Biszkopt mocno czekoladowy na wrzątkuDoskonała baza do tortów i ciast z kremami. Biszkopt jest wilgotny, nie trzeba go nasączać. Jest też bardzo czekoladowy w smaku. Świetnie współgra smakowo z kremami maślanymi, budyniowymi czy śmietanowymi. Bardzo uniwersalny i łatwy do upieczenia.Składniki:3 jaja Mszczypta soli200 g cukru16 g cukru wanilinowego100 ml kefiru lub śmietany 18%100 ml oleju bezzapachowego230 g mąki80 g bardzo ciemnego kakao1/2 łyżeczki sody oczyszczonej1...
Przepisy z bloga
Prosta babka marchewkowa, puszysta, wilgotna i delikatna.... ⇖ 62
Zostało nam trochę ugotowanych warzyw z rosołu, możemy... ⇖ 68
Sos tatarski można przyrządzić z różnymi składnikami,... ⇖ 153
Bardzo proste ciasto z owocami. Wystarczy wrzucić do miski... ⇖ 35
Przepisy na czasie
Ta sałatka to najlepsza sałatka porowa, jaką jadłam! Z... ⇖ 3350
Na wielkanocnym stole nie może zabraknąć czegoś... ⇖ 1828
Jajka w sosie francuskim to nie tylko smakowita, ale i... ⇖ 1241
Polecam Wam dziś pyszną sałatkę jajeczno-szynkową z... ⇖ 1238
Cytrynowiec to ciasto, które nie tylko zachwyca smakiem,... ⇖ 1107
Babka to jedno z tych ciast, które idealnie sprawdza się... ⇖ 942
Pofalowany sernik na ciemnym spodzie Dziś najłatwiejszy... ⇖ 768
Wielkanocne kurczaczki to super pomysł na pyszną... ⇖ 728
Szynki w galarecie Tradycyjna sałatka jarzynowa zawinięta... ⇖ 628
Jeśli szukasz prostego, ale efektownego ciasta, które na... ⇖ 610