Najnowsze przepisy
Usmażone kostki z miruny zrobione w sosie warzywnym z... ⇖ 30
Elegancja na talerzu – Roladki z Cukinii z Serem i... ⇖ 34
13 listopada 2024 roku nakładem wydawnictwa HarperCollins... ⇖ 16
Składniki:(forma 26x26 cm, szklanka 250 ml)Biszkopt:Jajka... ⇖ 40
Piernikowy biszkopt przekładany kremem i pierniczkami to... ⇖ 70
Mało kto wie ale najstarsza polska pizzeria działa w... ⇖ 42
Wprowadzenie do Soczystych Filetów Rybnych w Cytrynowym... ⇖ 76
Biszkopt mocno czekoladowy na wrzątku
Biszkopt mocno czekoladowy na wrzątkuDoskonała baza do tortów i ciast z kremami. Biszkopt jest wilgotny, nie trzeba go nasączać. Jest też bardzo czekoladowy w smaku. Świetnie współgra smakowo z kremami maślanymi, budyniowymi czy śmietanowymi. Bardzo uniwersalny i łatwy do upieczenia.Składniki:3 jaja Mszczypta soli200 g cukru16 g cukru wanilinowego100 ml kefiru lub śmietany 18%100 ml oleju bezzapachowego230 g mąki80 g bardzo ciemnego kakao1/2 łyżeczki sody oczyszczonej1...
Przepisy z bloga
Przekąska z ciasta francuskiegoBardzo prosta przekąska... ⇖ 62
Sałatka ziemniaczana na szybkoProsta, smaczna sałatka... ⇖ 31
Bitki schabowe z cebulą i pieczarkami Bitki ze schabu z... ⇖ 42
Chleb z ziarnami na dwie foremkiDuża porcja chleba na dwie... ⇖ 52
Ciasto Czarny KsiążęCiasto mocno czekoladowe i wilgotne... ⇖ 73
Sałatka ziemniaczana pychotka Bardzo lubimy serwować na... ⇖ 62
Przepisy na czasie
Prosty i szybki przepis na pyszne ciasteczka twarogowe... ⇖ 3438
Śledzie z tego przepisu są przepyszne, słodko - kwaśne,... ⇖ 3288
Mięciutki środek i pysznie chrupiąca skórka ... cóż... ⇖ 2183
Dzisiaj zapraszam na błyskawiczne ciasto, które idealnie... ⇖ 732
Ryba po grecku - prosty przepisRyba po grecku - prosty... ⇖ 719
Wprowadzenie do przepisu na Kruche Ciasteczka Kruche... ⇖ 697
Sernik w czekoladowym cieście z brzoskwiniami. Prosty,... ⇖ 646