Bułki owsiane.
Źródło: http://agusiowesmakolyki.blogspot.com/2018/12/buki-owsiane.html
Na blogu jest juzchleb owsianyi jest to moj ulubiony chleb :)Pomyslalam, dlaczego by nie zrobic bulek, skoro chleb jest taki pyszny.Wymyslilam i zrobilam :) Okazuje sie, ze wcale sie nie pomylilam.Bulki sa naprawde smaczne. Pozostaja swieze i miekkie jeszcze na drugi dzien.Mojej rodzinie bardzo smakowaly, robilam juz drugi raz w tym tygodniu.Skladniki:3/4 szklanki cieplego mleka1 szkla...
Najnowsze przepisy
Jesiotr to ryba, która nie potrzebuje wielu dodatków.... ⇖ 18
Leśna, gotowana bez pośpiechu - zupa grzybowa to jeden z... ⇖ 16
Pyszne, kokosowe ciasto przekładane słonymi krakersami.... ⇖ 19
Aromatyczna, klarowna i pełna głębokiego smaku suszonych... ⇖ 23
Profiterole to małe ptysie z nadzieniem. Upieczone z... ⇖ 19
Przepisy z bloga
Moje ulubione ciasto czekoladowe, tym razem z dodatkiem... ⇖ 54
Dziś polecam pyszne ciacho. Mięciutkie i delikatne ciasto... ⇖ 81
Brokuły to świetna baza do sałatek, wystarczy dodać... ⇖ 206
Dziś zapraszam na szybki obiad, przygotowany praktycznie z... ⇖ 63
Nastawcie zakwas, bo mam dla Was przepis na pyszny chlebek.... ⇖ 91
Pyszny deser, który zrobicie w kilka chwil. Kiedy macie... ⇖ 123
Moje ulubione szybkie ciasto czekoladowe w nowej wersji z... ⇖ 149
Ciasto ucierane, śliwki i duuużo kruszonki. To musi być... ⇖ 175
Brokuły i ser feta, to zawsze dobre połączenie. Jeśli... ⇖ 188
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to... ⇖ 236
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3036
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2155
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1496
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 858
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 759
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 707
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 688
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 680
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 661









































