Najnowsze przepisy
Bułki z pieczarkami – smak dawnych lat, którego już... ⇖ 23
Wprowadzenie do Soczyste Nadziewane Piersi Kurczaka z... ⇖ 50
Wprowadzenie do przepisu na Zarte paski kurczaka w sosie... ⇖ 67
Wprowadzenie do Tradycyjnego francuskiego gulaszu wołowego... ⇖ 32
Buraczki marynowane w słoikach.
Składniki :około 5 kg małych buraczków ćwikłowychliście laurowe,ziele angielskiepieprz kolorowy,czosnekZalewa : 2,5 l wody,10 łyżek cukru1,5 szklanki octu2 płaskie łyżki soli niejodowanej Sposób wykonania :Buraczki umyj, ugotuj do miękkości, obierz ze skórki. Do każdego słoika wrzuć przyprawy ( 1-2 listki laurowe, po kilka ziaren...
Przepisy z bloga
Jajka wkładamy do garnuszka, zalewamy zimną wodą .... ⇖ 39
Składniki :3 kg dyni np. Hokkaido ( waga po obraniu )1 kg... ⇖ 46
Składniki :3 kg dojrzałych owoców pigwy1 kg cukrulaska... ⇖ 144
Składniki :pestki i skórki pozostałe podczas produkcji... ⇖ 130
Składniki :3 kg mięsistych pomidorów3 marchewki1 korzeń... ⇖ 224
Składniki :3 kg ogórków, 4 cebule3 papryki czerwone70... ⇖ 526
Składniki :5 jajek24 dkg cukru25 dkg miękkiej margaryny... ⇖ 233
Przepisy na czasie
Śledzie z tego przepisu są przepyszne, słodko - kwaśne,... ⇖ 3931
Prosty i szybki przepis na pyszne ciasteczka twarogowe... ⇖ 3499
Mięciutki środek i pysznie chrupiąca skórka ... cóż... ⇖ 2255
Warstwowa sałatka z pieczarkami marynowanymi to pyszna i... ⇖ 1448
Ciasto na wafelkowym spodzie to doskonałe rozwiązanie... ⇖ 936
Dzisiaj zapraszam na błyskawiczne ciasto, które idealnie... ⇖ 819
Wprowadzenie do przepisu na Kruche Ciasteczka Kruche... ⇖ 796