Najnowsze przepisy
Sajgonki pieczone w Air Fryer bez tłuszczu. Spring Rolls z... ⇖ 5
Witam Kochani! Zdarza się, że nie ma czasu a i wybór w... ⇖ 12
Zawsze udany, puszysty sernik z kakaowym wierzchem i spodem... ⇖ 134
CANNELLONI ZE SZPINAKIEM
Canelloni ze szpinakiem, delikatną ricottą i parmezanem jest jednym z moich ulubionych wegetariańskich dań. Zazwyczaj zapiekam je w sosie pomidorowym, ale jeśli lubicie nieco bardziej śmietanowe smaki możecie je przygotować z beszamelem.2 porcjeSkładniki:320 g mrożonego szpinakugałka mozzarelli1 ząbek czosnku, posiekany180 g ricotty1/4-1/2 szklanki startego parmezanu1...
Przepisy z bloga
Canelloni ze szpinakiem, delikatną ricottą i parmezanem... ⇖ 629
Kurczak po koreańsku jest moim najnowszym odkryciem i... ⇖ 3011
Po raz pierwszy sprobowalam tacosow rok temu i szczerze... ⇖ 682
Ten sernik przygotowuje juz czwarty raz w przeciagu dwoch... ⇖ 575
Uwielbiam to polaczenie-kruche ciasto i krem waniliowy. Do... ⇖ 1310
Czasem mam takie dni, kiedy przez caly dzien jadlabym tylko... ⇖ 713