Najnowsze przepisy
Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 2
Już dawno miałam je w planach przygotować, ale jakoś... ⇖ 25
Chleb codzienny z czarnuszkąDomowy chleb pszenno-żytni z... ⇖ 28
Zdrowy i Smaczny Obiad dla Rodziny: Fit Placuszki na Każdy... ⇖ 27
Chleb marchwiowy
Chleb ten pieczony bylw listopadowej piekarni w 2015r.Pyszny, kolorowy i bardzo smaczny. To chleb na zaczynie drozdzowym, ktory kilkanascie godzin fermentuje, dzieki czemu jego smak jest wyjatkowy.Chleb jest z dodatkiem samego soku z marchwi bez dodatku wody. W wykonaniu bardzo prosty i tak naprawde nie zmienialam w przepisie prawie nic.Zamiast rodzynek dodalam tylko suszona zurawine a...
Przepisy z bloga
Płatki kwiatów mniszka najlepiej pozyskać bezpośrednio... ⇖ 73
Przepis na ten chleb pochodzi z mojego archiwum z roku... ⇖ 67
Łyżeczka kurkumy spowodowała taki piękny kolor. Prosty... ⇖ 62
Piekłam już chleb z semoliną, ale był to tylko dodatek... ⇖ 96