Najnowsze przepisy
W czasach, gdy tempo życia nieustannie przyspiesza, a... ⇖ 4
Mustikkakristallipullat to fińskie bułeczki kardamonowe z... ⇖ 10
Prosty, sycący i przepyszny gulasz z czerwonej fasoli. To... ⇖ 12
Na ten przepis trafiłam przypadkiem, kiedy w lodówce... ⇖ 12
Nalewka z czarnej porzeczki to jedna z najlepszych moim... ⇖ 16
Sałatka ziemniaczana z boczkiem, ogórkiem kiszonym,... ⇖ 23
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem... ⇖ 25
Lato w pełni, więc jest to idealna pora na wykorzystanie... ⇖ 27
Chleb na zaczynie biga

Chleb na drożdżach również potrzebuje czasu aby cieszyć się jego smakiem. Dość często bywa tak, że szybciej się go zjada niż przygotowuje. Chleb z chrupiąca skórką, cudownym zapachem i smakiem długo fermentującego ciasta. Bez śladu zapachu drożdży.Polecam go tym, którzy nie pieką na zakwasie a chcieliby cieszyć się smakiem dobrego chleba. Takiego chleba nie...
Przepisy z bloga
Tak przygotowany syrop pozwoli nam uaktywnić substancje... ⇖ 84
Wiosna jest to czas na urozmaicenie domowego pieczywa.... ⇖ 77
Ptysie z kremem karpatkowym, który mi najlepiej smakuje... ⇖ 134
Świetny sernik, po upieczeniu nie opada jest prosty jak... ⇖ 167
Wykorzystałam do pasztetu zamrożone wcześniej części z... ⇖ 106
Chleb bardzo udany:) Polecam go domowym piekarzom.Ciasto... ⇖ 116
Piekłam je 2 razy w grudniu. Najpierw z nadzieniem... ⇖ 108
Przepisy na czasie
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 676
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 476
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 360
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 341
Jarzynka do obiadu to znakomity sposób na przetwory na... ⇖ 188
Szukasz efektownego i pysznego ciasta, które zachwyci nie... ⇖ 123