Chleb na zaczynie biga

Chleb na drożdżach również potrzebuje czasu aby cieszyć się jego smakiem. Dość często bywa tak, że szybciej się go zjada niż przygotowuje. Chleb z chrupiąca skórką, cudownym zapachem i smakiem długo fermentującego ciasta. Bez śladu zapachu drożdży.Polecam go tym, którzy nie pieką na zakwasie a chcieliby cieszyć się smakiem dobrego chleba. Takiego chleba nie...
Najnowsze przepisy
Zeszłoroczny post z ziemniaczanymi sałatkami na letnie... ⇖ 6
Racuchy z Jabłkami na Kefirze – Pyszne, Szybkie i Bez... ⇖ 14
Filet z indyka to jeden z tych produktów, które mają... ⇖ 21
Przepisy z bloga
Pięknie wygląda drzewo lipy w okresie kwitnienia, można... ⇖ 88
Tak przygotowany syrop pozwoli nam uaktywnić substancje... ⇖ 141
Wiosna jest to czas na urozmaicenie domowego pieczywa.... ⇖ 112
Wyjątkowy chleb, prosty w przygotowaniu,. Prawie 100%... ⇖ 121
Ptysie z kremem karpatkowym, który mi najlepiej smakuje... ⇖ 168
Świetny sernik, po upieczeniu nie opada jest prosty jak... ⇖ 205
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 1873
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 295
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 257
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 254
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 200
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 197
Rolada biszkoptowa z jabłkami jest banalnie prosta w... ⇖ 187