CHLEB ORKISZOWY RAZOWY, ZE SŁONECZNIKIEM, PROWADZONY METODĄ 3-FAZOWĄ
Źródło: http://smaczne-zdrowe.blogspot.com/2020/11/chleb-orkiszowy-razowy-ze-sonecznikiem.html
Ostatnio jestem wielką fanką pieczenia chlebów metodą trójfazową. Uwielbiam mieć kontrolę nad czasem kiedy chleb wyląduje w piekarniku, a tutaj jest to bardzo przewidywalne. Drugim etapem steruję od 3-6h, choć zwykle bywają to 3h tak, by chleb trafił do piekarnika w najbardziej odpowiadającym dla mnie momencie. Pierwszy etap przygotowuję wieczorem, po 12h czas na drugi etap,...
Najnowsze przepisy
Witam Kochani! Polecam prosty sposób na pyszne paszteciki... ⇖ 19
Jeśli szukasz pomysłu na ciekawe danie z rybą w roli... ⇖ 20
Chcesz zdrowo się odżywiać, ale brakuje Ci czasu na... ⇖ 21
Przepyszne, soczyste, filety z kurczaka, słodko winne, w... ⇖ 17
Pieczone podudzia z kurczaka w aromatycznej marynacie... ⇖ 18
Pasztet z karpia z dodatkiem jeszcze kilku ryb. Jest on dla... ⇖ 20
Przepisy z bloga
Słynna wuzetka, dzisiaj w wersji mini. Ostatnio królują... ⇖ 721
Papryka faszerowana mielonym mięsem, z dodatkiem ryżu,... ⇖ 552
Rogaliki mleczne, maślane, na kleiku tangzhong, są lekkie... ⇖ 913
Ulubiony chleb mojej najmłodszej córki- żytni 3-fazowy z... ⇖ 852
Ciasto Ferrero Rocher, to proste, pyszne i zarazem bardzo... ⇖ 885
Te pączki obok tradycyjnych na mleku krowim, są u nas... ⇖ 841
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 586
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 514
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 490
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 424
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 398
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 388
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 379
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 266
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 261
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 255









































