Najnowsze przepisy
Nie spodziewałam się, że wyjdą takie dobre!! Ciasta z... ⇖ 22
Są takie dania, do których wraca się z przyjemnością.... ⇖ 25
Składniki: ciasto francuskie XXL 1 rolka, olej rzepakowy... ⇖ 23
Sage Salted Caramel Cinnamon ChillGdy historia spotyka... ⇖ 15
CHLEB ORKISZOWY RAZOWY, ZE SŁONECZNIKIEM, PROWADZONY METODĄ 3-FAZOWĄ

Ostatnio jestem wielką fanką pieczenia chlebów metodą trójfazową. Uwielbiam mieć kontrolę nad czasem kiedy chleb wyląduje w piekarniku, a tutaj jest to bardzo przewidywalne. Drugim etapem steruję od 3-6h, choć zwykle bywają to 3h tak, by chleb trafił do piekarnika w najbardziej odpowiadającym dla mnie momencie. Pierwszy etap przygotowuję wieczorem, po 12h czas na drugi etap,...
Przepisy z bloga
Słynna wuzetka, dzisiaj w wersji mini. Ostatnio królują... ⇖ 615
Papryka faszerowana mielonym mięsem, z dodatkiem ryżu,... ⇖ 447
Rogaliki mleczne, maślane, na kleiku tangzhong, są lekkie... ⇖ 786
Ulubiony chleb mojej najmłodszej córki- żytni 3-fazowy z... ⇖ 757
Ciasto Ferrero Rocher, to proste, pyszne i zarazem bardzo... ⇖ 801
Te pączki obok tradycyjnych na mleku krowim, są u nas... ⇖ 719
Przepisy na czasie
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 1356
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 729
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 696
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 470
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 396
Jarzynka do obiadu to znakomity sposób na przetwory na... ⇖ 263