CHLEB PEŁNOZIARNSITY Z PŁASKURKI I SAMOPSZY, PROWADZONY METODĄ 3-FAZOWĄ
Źródło: http://smaczne-zdrowe.blogspot.com/2021/07/chleb-penoziarnsity-z-paskurki-i.html
Chleb z płaskurki i samopszy dla wielbicieli tych pradawnych zbóż. Tym razem prowadzony metodą 3-fazową. Gdy mamy stary zakwas i chcemy zaplanować sobie czas wypieku, wówczas najłatwiej przygotować sobie chleb wg tego schematu. Zawsze wiemy, o której mniej więcej wyląduje w piecu. Dodatkowo proces 3-fazowego wyrastania, czyni ten chleb jeszcze smaczniejszym i...
Najnowsze przepisy
Zimne nóżki drobiowe lub galareta drobiowa. Pyszne... ⇖ 11
Pierwszy raz usłyszałem o tym serze od znajomego, który... ⇖ 11
Najprostszy przepis na niby sernik bo wystarczy składniki... ⇖ 13
#WspółpracaRecenzecnka @WydawnictwoWAB Uwielbiam rośliny... ⇖ 11
jesienne kolory roślin Jesień w ogrodzie nie kończy... ⇖ 13
Przepisy z bloga
Słynna wuzetka, dzisiaj w wersji mini. Ostatnio królują... ⇖ 687
Papryka faszerowana mielonym mięsem, z dodatkiem ryżu,... ⇖ 522
Rogaliki mleczne, maślane, na kleiku tangzhong, są lekkie... ⇖ 882
Ulubiony chleb mojej najmłodszej córki- żytni 3-fazowy z... ⇖ 841
Ciasto Ferrero Rocher, to proste, pyszne i zarazem bardzo... ⇖ 876
Te pączki obok tradycyjnych na mleku krowim, są u nas... ⇖ 820
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 803
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 739
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 675
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 415
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 329
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 315









































