CHLEB PEŁNOZIARNSITY Z PŁASKURKI I SAMOPSZY, PROWADZONY METODĄ 3-FAZOWĄ
Źródło: http://smaczne-zdrowe.blogspot.com/2021/07/chleb-penoziarnsity-z-paskurki-i.html
Chleb z płaskurki i samopszy dla wielbicieli tych pradawnych zbóż. Tym razem prowadzony metodą 3-fazową. Gdy mamy stary zakwas i chcemy zaplanować sobie czas wypieku, wówczas najłatwiej przygotować sobie chleb wg tego schematu. Zawsze wiemy, o której mniej więcej wyląduje w piecu. Dodatkowo proces 3-fazowego wyrastania, czyni ten chleb jeszcze smaczniejszym i...
Najnowsze przepisy
Nasza ulubiona pizza, z przepisu, który zawsze się udaje.... ⇖ 13
Tylko 3 Składniki! Genialne Chrupiące Nachosy z tortilli... ⇖ 12
Lekkie sałatki na imprezy to doskonały pomysł! Uwielbiam... ⇖ 26
Fit Rolada z Jabłkowo – Migdałowym Musem(*SERIA FIT*)Ta... ⇖ 23
Chrupiące Naleśniki Ryżowe Bánh Xèo z Farszem Polskim:... ⇖ 21
Przepisy z bloga
Słynna wuzetka, dzisiaj w wersji mini. Ostatnio królują... ⇖ 679
Papryka faszerowana mielonym mięsem, z dodatkiem ryżu,... ⇖ 517
Rogaliki mleczne, maślane, na kleiku tangzhong, są lekkie... ⇖ 876
Ulubiony chleb mojej najmłodszej córki- żytni 3-fazowy z... ⇖ 838
Ciasto Ferrero Rocher, to proste, pyszne i zarazem bardzo... ⇖ 873
Te pączki obok tradycyjnych na mleku krowim, są u nas... ⇖ 816
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 691
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 506
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 242
Bardzo aromatyczny kurczak, który znakomicie sprawdzi się... ⇖ 192
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 173









































