Najnowsze przepisy
Kanapki z cukinii i parmezanu wyjątkowo przypadły mi do... ⇖ 25
Sorbet Mango & Morela (Ninja Creami NC300EU) Sorbet... ⇖ 22
Lody Pralinowe (Ninja Creami NC300EU) Lody Pralinowe to... ⇖ 19
Burger Aleksa – azjatycki twist w polskim stylu Moja... ⇖ 23
Wprowadzenie do przepisu na ciasto z rabarbarem i owocami... ⇖ 30
Wprowadzenie do Czekoladowego ciasta z dynią Czekoladowe... ⇖ 27
CHLEB PEŁNOZIARNSITY Z PŁASKURKI I SAMOPSZY, PROWADZONY METODĄ 3-FAZOWĄ

Chleb z płaskurki i samopszy dla wielbicieli tych pradawnych zbóż. Tym razem prowadzony metodą 3-fazową. Gdy mamy stary zakwas i chcemy zaplanować sobie czas wypieku, wówczas najłatwiej przygotować sobie chleb wg tego schematu. Zawsze wiemy, o której mniej więcej wyląduje w piecu. Dodatkowo proces 3-fazowego wyrastania, czyni ten chleb jeszcze smaczniejszym i...
Przepisy z bloga
Słynna wuzetka, dzisiaj w wersji mini. Ostatnio królują... ⇖ 621
Papryka faszerowana mielonym mięsem, z dodatkiem ryżu,... ⇖ 452
Rogaliki mleczne, maślane, na kleiku tangzhong, są lekkie... ⇖ 789
Ulubiony chleb mojej najmłodszej córki- żytni 3-fazowy z... ⇖ 768
Ciasto Ferrero Rocher, to proste, pyszne i zarazem bardzo... ⇖ 807
Te pączki obok tradycyjnych na mleku krowim, są u nas... ⇖ 722
Przepisy na czasie
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 1802
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 909
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 849
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 575
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 498
Uwielbiam agrest, a w tym roku obrodził bardzo, więc... ⇖ 475