Najnowsze przepisy
Roladki drobiowe z mozzarellą, cheddarem i szczypiorkiem... ⇖ 5
Bardzo smaczne flaczki ugotowane z indyczych żołądków i... ⇖ 1
Pieczone bataty z serem brie i żurawiną to pyszna... ⇖ 17
CHLEB PEŁNOZIARNSITY Z PŁASKURKI I SAMOPSZY, PROWADZONY METODĄ 3-FAZOWĄ
Chleb z płaskurki i samopszy dla wielbicieli tych pradawnych zbóż. Tym razem prowadzony metodą 3-fazową. Gdy mamy stary zakwas i chcemy zaplanować sobie czas wypieku, wówczas najłatwiej przygotować sobie chleb wg tego schematu. Zawsze wiemy, o której mniej więcej wyląduje w piecu. Dodatkowo proces 3-fazowego wyrastania, czyni ten chleb jeszcze smaczniejszym i...
Przepisy z bloga
Słynna wuzetka, dzisiaj w wersji mini. Ostatnio królują... ⇖ 287
Papryka faszerowana mielonym mięsem, z dodatkiem ryżu,... ⇖ 197
Rogaliki mleczne, maślane, na kleiku tangzhong, są lekkie... ⇖ 427
Ulubiony chleb mojej najmłodszej córki- żytni 3-fazowy z... ⇖ 432