CHLEB PEŁNOZIARNSITY Z PŁASKURKI I SAMOPSZY, PROWADZONY METODĄ 3-FAZOWĄ
Źródło: http://smaczne-zdrowe.blogspot.com/2021/07/chleb-penoziarnsity-z-paskurki-i.html
Chleb z płaskurki i samopszy dla wielbicieli tych pradawnych zbóż. Tym razem prowadzony metodą 3-fazową. Gdy mamy stary zakwas i chcemy zaplanować sobie czas wypieku, wówczas najłatwiej przygotować sobie chleb wg tego schematu. Zawsze wiemy, o której mniej więcej wyląduje w piecu. Dodatkowo proces 3-fazowego wyrastania, czyni ten chleb jeszcze smaczniejszym i...
Najnowsze przepisy
Ciasto kawowe z bezą kokosową to wypiek, który doskonale... ⇖ 24
Ten przepis na zielony koktajl warzywny z blendera jest... ⇖ 19
Są dania, które robi się błyskawicznie, a smakują tak,... ⇖ 19
Przepisy z bloga
Słynna wuzetka, dzisiaj w wersji mini. Ostatnio królują... ⇖ 681
Papryka faszerowana mielonym mięsem, z dodatkiem ryżu,... ⇖ 517
Rogaliki mleczne, maślane, na kleiku tangzhong, są lekkie... ⇖ 877
Ulubiony chleb mojej najmłodszej córki- żytni 3-fazowy z... ⇖ 839
Ciasto Ferrero Rocher, to proste, pyszne i zarazem bardzo... ⇖ 873
Te pączki obok tradycyjnych na mleku krowim, są u nas... ⇖ 818
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 715
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 567
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 263
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 258
Bardzo aromatyczny kurczak, który znakomicie sprawdzi się... ⇖ 213









































