CHLEB PEŁNOZIARNSITY Z PŁASKURKI I SAMOPSZY, PROWADZONY METODĄ 3-FAZOWĄ
Źródło: http://smaczne-zdrowe.blogspot.com/2021/07/chleb-penoziarnsity-z-paskurki-i.html
Chleb z płaskurki i samopszy dla wielbicieli tych pradawnych zbóż. Tym razem prowadzony metodą 3-fazową. Gdy mamy stary zakwas i chcemy zaplanować sobie czas wypieku, wówczas najłatwiej przygotować sobie chleb wg tego schematu. Zawsze wiemy, o której mniej więcej wyląduje w piecu. Dodatkowo proces 3-fazowego wyrastania, czyni ten chleb jeszcze smaczniejszym i...
Najnowsze przepisy
Tradycyjna szarlotka to jedno z najbardziej klasycznych... ⇖ 10
Fit Dyniowe Kluseczki ze Szpinakiem i Brokułami(*SERIA... ⇖ 20
Polędwiczka wieprzowa faszerowana pieczarkami wręcz... ⇖ 12
Fit Wysokobiałkowa Babka Czekoladowa(*SERIA FIT*)Ta fit... ⇖ 17
Już dawno nie było serniczka XD Dżołk taki XD Jak dla... ⇖ 11
Przepisy z bloga
Słynna wuzetka, dzisiaj w wersji mini. Ostatnio królują... ⇖ 686
Papryka faszerowana mielonym mięsem, z dodatkiem ryżu,... ⇖ 521
Rogaliki mleczne, maślane, na kleiku tangzhong, są lekkie... ⇖ 880
Ulubiony chleb mojej najmłodszej córki- żytni 3-fazowy z... ⇖ 839
Ciasto Ferrero Rocher, to proste, pyszne i zarazem bardzo... ⇖ 875
Te pączki obok tradycyjnych na mleku krowim, są u nas... ⇖ 819
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 787
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 658
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 645
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 396
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 315
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 301









































