CHLEB PEŁNOZIARNSITY Z PŁASKURKI I SAMOPSZY, PROWADZONY METODĄ 3-FAZOWĄ
Źródło: http://smaczne-zdrowe.blogspot.com/2021/07/chleb-penoziarnsity-z-paskurki-i.html
Chleb z płaskurki i samopszy dla wielbicieli tych pradawnych zbóż. Tym razem prowadzony metodą 3-fazową. Gdy mamy stary zakwas i chcemy zaplanować sobie czas wypieku, wówczas najłatwiej przygotować sobie chleb wg tego schematu. Zawsze wiemy, o której mniej więcej wyląduje w piecu. Dodatkowo proces 3-fazowego wyrastania, czyni ten chleb jeszcze smaczniejszym i...
Najnowsze przepisy
Kebab w Rulonie (Rolka Kebaba) – Najlepsza Technika Ta... ⇖ 10
Pyszne kruche ciasteczka, z kremem maślano-kajmakowym, do... ⇖ 16
Kupujecie laski wanilii do ciasta? kiedyś były bardzo... ⇖ 17
14.11.2025 Magda W tym przepisie wykorzystujemy proste... ⇖ 17
Pyszna sałatka z bulgurem, selerem korzeniowym, jabłkiem,... ⇖ 18
Danie idealne na obiad, śniadanie, do zabrania do pracy,... ⇖ 18
Przepisy z bloga
Słynna wuzetka, dzisiaj w wersji mini. Ostatnio królują... ⇖ 682
Papryka faszerowana mielonym mięsem, z dodatkiem ryżu,... ⇖ 518
Rogaliki mleczne, maślane, na kleiku tangzhong, są lekkie... ⇖ 878
Ulubiony chleb mojej najmłodszej córki- żytni 3-fazowy z... ⇖ 839
Ciasto Ferrero Rocher, to proste, pyszne i zarazem bardzo... ⇖ 873
Te pączki obok tradycyjnych na mleku krowim, są u nas... ⇖ 818
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 739
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 605
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 299
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 284
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 276









































