Najnowsze przepisy
Już wspominałam, że jesień zdecydowanie nie jest moją... ⇖ 6
Salvador Dalí, jeden z najbardziej kontrowersyjnych i... ⇖ 3
Wprowadzenie do dania: Kurczak w pikantnym, kremowym sosie... ⇖ 15
Wprowadzenie do przepisu na Wolno duszoną wołowinę z... ⇖ 11
Witam Kochani! Amatorom schabu polecam, zwłaszcza Tym z... ⇖ 27
Dobra kawa to sztuka, w której każdy element ma znaczenie... ⇖ 22
Pyszna szybka sałatka, w sam raz na śniadanie, kolację... ⇖ 28
To danie to petarda smakowa, jest w nim wszystko co lubimy.... ⇖ 14
Kotlet schabowy podany z rumianymi frytkami i pomidorkami... ⇖ 15
Przepis na tradycyjne łazanki z makiem na Wigilię! To... ⇖ 31
Barszcz czerwony z fasolą i boczkiem Temperatury za oknem... ⇖ 26
Chleb pszenno - żytni z ziarnami na drożdżach w proszku
Tym razem upieklam chleb pszenno - zytni z dodatkiem nasion slonecznika i siemienia lnianego. Zamiast zakwasu uzylam drozdzy w proszku.W efekcie powstal chlebek o chrupiacej skorce i miekkim wnetrzu.Skladniki:2 szklanki maki pszennej0,5 szklanki maki zytniej do wypieku chleba1,5 lyzeczki solilyzeczka drozdzy w proszkuszklanka cieplej wody2 lyzki oleju2 lyzki nasion slonecznikalyzka siemienia lnian...
Przepisy z bloga
Patison to bliski krewny cukinii. Jest to jedno z warzyw,... ⇖ 106
Zapiekanka to danie, które może występować pod wieloma... ⇖ 320
Często w tygodniu nie mam czasu na czasochłonne obiady, a... ⇖ 197
Zapiekanka z ciasta francuskiego z wędzonym łososiem to... ⇖ 214
Uwielbiam ciasta z owocami i kruszonką, a już najbardziej... ⇖ 455
Przepisy na czasie
Prosty i szybki przepis na pyszne ciasteczka twarogowe... ⇖ 3451
Śledzie z tego przepisu są przepyszne, słodko - kwaśne,... ⇖ 3357
Mięciutki środek i pysznie chrupiąca skórka ... cóż... ⇖ 2203
Dzisiaj zapraszam na błyskawiczne ciasto, które idealnie... ⇖ 764
Ryba po grecku - prosty przepisRyba po grecku - prosty... ⇖ 744
Wprowadzenie do przepisu na Kruche Ciasteczka Kruche... ⇖ 733
Ciasto na wafelkowym spodzie to doskonałe rozwiązanie... ⇖ 701