Najnowsze przepisy
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 15
Prosty i szybki przepis na kaszę manną z dodatkiem jagód... ⇖ 12
Bób po marokańsku (Foul Mcharamel)– aromatyczna uczta... ⇖ 22
Jarzynka do obiadu to znakomity sposób na przetwory na... ⇖ 55
Szakszuka na naszym stole gości często według różnych... ⇖ 20
Cukinia po marokańsku z chermoulą– aromatyczna uczta z... ⇖ 35
Ostatnio korzystam z dobrodziejstw lata i zbieram wszystkie... ⇖ 35
Chleb pszenno - żytni z ziarnami na drożdżach w proszku

Tym razem upieklam chleb pszenno - zytni z dodatkiem nasion slonecznika i siemienia lnianego. Zamiast zakwasu uzylam drozdzy w proszku.W efekcie powstal chlebek o chrupiacej skorce i miekkim wnetrzu.Skladniki:2 szklanki maki pszennej0,5 szklanki maki zytniej do wypieku chleba1,5 lyzeczki solilyzeczka drozdzy w proszkuszklanka cieplej wody2 lyzki oleju2 lyzki nasion slonecznikalyzka siemienia lnian...
Przepisy z bloga
Patison to bliski krewny cukinii. Jest to jedno z warzyw,... ⇖ 188
Zapiekanka to danie, które może występować pod wieloma... ⇖ 420
Często w tygodniu nie mam czasu na czasochłonne obiady, a... ⇖ 280
Zapiekanka z ciasta francuskiego z wędzonym łososiem to... ⇖ 306
Uwielbiam ciasta z owocami i kruszonką, a już najbardziej... ⇖ 537
Przepisy na czasie
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 475
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 393
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 320
Zapraszam na smaczną mizerię z ogórków. Przygotowana z... ⇖ 106
Szukasz efektownego i pysznego ciasta, które zachwyci nie... ⇖ 106
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to... ⇖ 104