Najnowsze przepisy
Pyszne, kremowy, nie za słodki, cudowny... Do tego robi... ⇖ 24
Ten tort okazał się hitem przyjęcia urodzinowego moich... ⇖ 39
Rolada z cukinii to świetna propozycja na lekki, letni... ⇖ 27
Ciasteczka brownie zobaczyłam na bloguKulinarne inspiracje... ⇖ 23
Oto przepis na prosty i pyszny mini deser Rafaello!... ⇖ 35
Dbanie o zdrowie staje się dla wielu osób codziennym... ⇖ 18
Chleb tostowy z ziarnami i nasionami chia

Proponuję upiec z całej porcji. Szkoda zabawy z połową składników. Nie zwiększajmy ilości ziaren a szczególnie nasion chia i lnu. Wystarczy tyle ile zmieści łyżka. Zbyt dużo ziaren spowoduje, że pieczywo jak na tostowe będzie zbyt ciężkie i mniej delikatne. Piekłam go nie raz, za każdym razem zwiększając ilość ziaren i ta ilość jest w sam raz. Użyłam mąki z...
Przepisy z bloga
Tak przygotowany syrop pozwoli nam uaktywnić substancje... ⇖ 88
Wiosna jest to czas na urozmaicenie domowego pieczywa.... ⇖ 77
Ptysie z kremem karpatkowym, który mi najlepiej smakuje... ⇖ 134
Świetny sernik, po upieczeniu nie opada jest prosty jak... ⇖ 168
Wykorzystałam do pasztetu zamrożone wcześniej części z... ⇖ 108
Chleb bardzo udany:) Polecam go domowym piekarzom.Ciasto... ⇖ 120
Piekłam je 2 razy w grudniu. Najpierw z nadzieniem... ⇖ 108
Przepisy na czasie
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 1314
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 727
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 683
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 464
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 383
Jarzynka do obiadu to znakomity sposób na przetwory na... ⇖ 243