Najnowsze przepisy
Pyszne, kremowy, nie za słodki, cudowny... Do tego robi... ⇖ 24
Ten tort okazał się hitem przyjęcia urodzinowego moich... ⇖ 39
Rolada z cukinii to świetna propozycja na lekki, letni... ⇖ 27
Ciasteczka brownie zobaczyłam na bloguKulinarne inspiracje... ⇖ 23
Oto przepis na prosty i pyszny mini deser Rafaello!... ⇖ 35
Dbanie o zdrowie staje się dla wielu osób codziennym... ⇖ 18
CHLEB ŻYTNIO-ORKISZOWY, PEŁNOZIARNISTY, PROWADZONY METODĄ 3-FAZOWĄ

Od dłuższego czasu uwielbiam piec chleby prowadzone metodą 3- fazową. Takie pieczenie ma same plusy: nie trzeba mieć świeżo odżywionego zakwasu, nie trzeba go dużo przechowywać (na raz zużywam 40g) i co najistotniejsze można nim sterować tak, że wiadomo, o której będzie wstawiony do piekarnika Pierwszy etap trwa 12-14h (przynajmniej u mnie), drugi 3-6h (zależy jak mi...
Przepisy z bloga
Słynna wuzetka, dzisiaj w wersji mini. Ostatnio królują... ⇖ 615
Papryka faszerowana mielonym mięsem, z dodatkiem ryżu,... ⇖ 447
Rogaliki mleczne, maślane, na kleiku tangzhong, są lekkie... ⇖ 785
Ulubiony chleb mojej najmłodszej córki- żytni 3-fazowy z... ⇖ 757
Ciasto Ferrero Rocher, to proste, pyszne i zarazem bardzo... ⇖ 801
Te pączki obok tradycyjnych na mleku krowim, są u nas... ⇖ 718
Przepisy na czasie
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 1314
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 727
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 683
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 464
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 383
Jarzynka do obiadu to znakomity sposób na przetwory na... ⇖ 243