Mamy 229898 przepisów na 583 blogach.

Wyświetlono: 514 razy

CHLEB ŻYTNIO-ORKISZOWY, PEŁNOZIARNISTY, PROWADZONY METODĄ 3-FAZOWĄ

CHLEB ŻYTNIO-ORKISZOWY, PEŁNOZIARNISTY, PROWADZONY METODĄ 3-FAZOWĄ

Od dłuższego czasu uwielbiam piec chleby prowadzone metodą 3- fazową. Takie pieczenie ma same plusy: nie trzeba mieć świeżo odżywionego zakwasu, nie trzeba go dużo przechowywać (na raz zużywam 40g) i co najistotniejsze można nim sterować tak, że wiadomo, o której będzie wstawiony do...

Zobacz przepis...


Zobacz również...

SAŁATKA WIELKANOCNA Z...

SAŁATKA WIELKANOCNA Z...

Lubicie brokuły? Jeśli tak to polecam... ⇖ 7

Sernik z chałwą

Sernik z chałwą

Ten sernik z chałwą cieszy się zawsze... ⇖ 1

Domowe wędliny na...

Domowe wędliny na...

    Mięso na zimno na Wielkanoc, Mięso na... ⇖ 3

Wielkanocne gniazdka...

Wielkanocne gniazdka...

Bezowe gniazdka z kremem i jajkami, które... ⇖ 16

Mazurek z masłem...

Mazurek z masłem...

Kolejne święta tuż, tuż. Nie wiem jak u Was,... ⇖ 18

Sałatka śledziowa z...

Sałatka śledziowa z...

Sałatka śledziowa z grzybkami marynowanymi to... ⇖ 14

Sernik pistacjowy

Sernik pistacjowy

Aksamitnie kremowy, gęsty sernik z dodatkiem... ⇖ 13

Solskinnsboller -...

Solskinnsboller -...

Jak Skandynawia długa i szeroka stoi bułeczkami... ⇖ 13

Wiśniowa fantazja

Wiśniowa fantazja

To jedno z lepszych ciast jakie ostatnio jadłam.... ⇖ 45

Gnocchi alla sorrentina....

Gnocchi alla sorrentina....

Przepis na gnocchi alla sorrentina. W końcu jest... ⇖ 12

Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM