Najnowsze przepisy
Blondynki Pistacjowe – Delikatne, Chrupiące i Nieziemsko... ⇖ 16
Klasyczna zupa grzybowa - wersja wegetariańskaKlasyczna... ⇖ 19
Kupiłam hurtowo ulubione przyprawy piernikowe.Teraz więc... ⇖ 17
Zawsze gdy patrzę na te idealnie złociste nuggetsy z... ⇖ 37
CHLEB ŻYTNIO-ORKISZOWY, PEŁNOZIARNISTY, PROWADZONY METODĄ 3-FAZOWĄ
Od dłuższego czasu uwielbiam piec chleby prowadzone metodą 3- fazową. Takie pieczenie ma same plusy: nie trzeba mieć świeżo odżywionego zakwasu, nie trzeba go dużo przechowywać (na raz zużywam 40g) i co najistotniejsze można nim sterować tak, że wiadomo, o której będzie wstawiony do piekarnika Pierwszy etap trwa 12-14h (przynajmniej u mnie), drugi 3-6h (zależy jak mi...
Przepisy z bloga
Słynna wuzetka, dzisiaj w wersji mini. Ostatnio królują... ⇖ 468
Papryka faszerowana mielonym mięsem, z dodatkiem ryżu,... ⇖ 327
Rogaliki mleczne, maślane, na kleiku tangzhong, są lekkie... ⇖ 628
Ulubiony chleb mojej najmłodszej córki- żytni 3-fazowy z... ⇖ 587
Ciasto Ferrero Rocher, to proste, pyszne i zarazem bardzo... ⇖ 653
Te pączki obok tradycyjnych na mleku krowim, są u nas... ⇖ 593
Przepisy na czasie
Śledzie z tego przepisu są przepyszne, słodko - kwaśne,... ⇖ 4081
Prosty i szybki przepis na pyszne ciasteczka twarogowe... ⇖ 3546
Mięciutki środek i pysznie chrupiąca skórka ... cóż... ⇖ 2274
Warstwowa sałatka z pieczarkami marynowanymi to pyszna i... ⇖ 1534
Ciasto na wafelkowym spodzie to doskonałe rozwiązanie... ⇖ 984
Wprowadzenie do przepisu na Kruche Ciasteczka Kruche... ⇖ 838
Dzisiaj zapraszam na błyskawiczne ciasto, które idealnie... ⇖ 837