Najnowsze przepisy
Zawsze udany, puszysty sernik z kakaowym wierzchem i spodem... ⇖ 24
Serdecznie witam i zapraszam tym razem na przepyszne ciasto... ⇖ 30
Energetyczne kulki mocy Dzień dobry! Dzisiaj chciałam... ⇖ 36
Gulasz z indyka jest doskonałym wyborem dla tych, którzy... ⇖ 48
Chleb z jabłkiem i bananem
Bardzo dobry chleb z cienka skorka z wilgotnym miazszem. Pomimo, ze skorka byla dosc ladnie przyrumieniona to jej delikatnosc przypomina bibulke. Z reguly po wyjeciu chleba z piekarnika, skorka wydaje sie twarda. Kiedy po wyjeciu z foremki delikatnie scisniemy chleb to sie ugina i chrupie w palcach. Ten chleb jest zaprzeczeniem tej reguly. Skorka chleba jest tak delikatna, ze przez chwile pomyslal...
Przepisy z bloga
Płatki kwiatów mniszka najlepiej pozyskać bezpośrednio... ⇖ 76
Przepis na ten chleb pochodzi z mojego archiwum z roku... ⇖ 76
Łyżeczka kurkumy spowodowała taki piękny kolor. Prosty... ⇖ 64
Piekłam już chleb z semoliną, ale był to tylko dodatek... ⇖ 99