Najnowsze przepisy
Klasyczna zupa grzybowa - wersja wegetariańskaKlasyczna... ⇖ 6
Kupiłam hurtowo ulubione przyprawy piernikowe.Teraz więc... ⇖ 11
Zawsze gdy patrzę na te idealnie złociste nuggetsy z... ⇖ 35
Bułki z pieczarkami – smak dawnych lat, którego już... ⇖ 91
Chleb z paloną mąką ziarnami lnu i sezamu oraz kilka rad odnośnie pieczenia w zaparowanym piekarniku
2 bochenki kazdy o wadze po upieczeniu, okolo 850g. Smak i zapach chleba podkresla palona maka i ziarno sezamu. Siemie lniane oprocz smaku daje ciastu stabilnosc i wzmacnia je podczas ostatecznej fermentacji, poniewaz wczesniej namoczone ziarna tworza w ciescie zelujaca siatke. Siemie lniane nalezy do jednych z najzdrowszych ziaren, ktore latwo jest przy pomocy pieczywa wlaczyc do codziennej die...
Przepisy z bloga
,Chleb ten upiekłam na suszonym zakwasie. Zawsze staram... ⇖ 41
Moje ciasteczka są z sera zrobionego w domu. Może być... ⇖ 52
Chleb ze starego bloga na prośbę internautki.Chleb bardzo... ⇖ 83
Bardzo ciekawa historia i legenda dotycząca herbaty Iwan... ⇖ 117
Każdy zapewne zna klasyczne wykonanie murzynka. Znam je... ⇖ 187
Orzech włoski w Polsce jest gatunkiem uprawianym jak... ⇖ 308
Syrop z kwiatów robię co roku. Tegoroczny jest wyjątkowy... ⇖ 390
Przepisy na czasie
Śledzie z tego przepisu są przepyszne, słodko - kwaśne,... ⇖ 4064
Prosty i szybki przepis na pyszne ciasteczka twarogowe... ⇖ 3543
Mięciutki środek i pysznie chrupiąca skórka ... cóż... ⇖ 2270
Warstwowa sałatka z pieczarkami marynowanymi to pyszna i... ⇖ 1515
Ciasto na wafelkowym spodzie to doskonałe rozwiązanie... ⇖ 975
Dzisiaj zapraszam na błyskawiczne ciasto, które idealnie... ⇖ 835
Wprowadzenie do przepisu na Kruche Ciasteczka Kruche... ⇖ 829