CHLEB Z PŁASKURKI, SAMOPSZY I ORKISZU, Z ZIARNAMI, PROWADZONY METODĄ TRÓJFAZOWĄ

Kolejny z chlebów na zakwasie prowadzony metodą trójfazową. Tym razem chleb z płaskurki, samopszy i orkiszu- bajeczny smak i aromat. Łatwość przygotowania chlebów tą metodą stawiają je ostatnio u mnie na pierwszym miejscu. Wszystko trwa chwila moment, kolejne etapy przygotowują się w międzyczasie... Tak to ja lubię... :-)Niewątpliwą zaletą chlebów...
Najnowsze przepisy
Dawno mnie nie było, wracam zatem z pysznym i prostym... ⇖ 13
Dzień dobry. Dzisiaj na salony wjeżdża obłędny w smaku... ⇖ 13
Boczek pieczony rolowany to jeden z tych klasycznych... ⇖ 12
Przepisy z bloga
Słynna wuzetka, dzisiaj w wersji mini. Ostatnio królują... ⇖ 660
Papryka faszerowana mielonym mięsem, z dodatkiem ryżu,... ⇖ 503
Rogaliki mleczne, maślane, na kleiku tangzhong, są lekkie... ⇖ 840
Ulubiony chleb mojej najmłodszej córki- żytni 3-fazowy z... ⇖ 814
Ciasto Ferrero Rocher, to proste, pyszne i zarazem bardzo... ⇖ 859
Te pączki obok tradycyjnych na mleku krowim, są u nas... ⇖ 774
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 828
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 354
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 325
Przysmak Sułtana to jedno z tych ciast, które wygląda... ⇖ 285
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 261