Najnowsze przepisy
Jarzynka do obiadu to znakomity sposób na przetwory na... ⇖ 15
Szakszuka na naszym stole gości często według różnych... ⇖ 8
Cukinia po marokańsku z chermoulą– aromatyczna uczta z... ⇖ 27
Ostatnio korzystam z dobrodziejstw lata i zbieram wszystkie... ⇖ 29
Sernik jagodowy Moje ulubione ciasto, sernik z jagodami... ⇖ 37
PASTA KANAPKOWA Z JAJEK I TUŃCZYKAPyszny pomysł na... ⇖ 22
Pełnowartościowa, wysoko białkowa, pieczona owsianką z... ⇖ 20
Ciasto leśny mech na dużą blachę to prosty sposób na... ⇖ 42
Chleb ze sfermentowanych płatków zbóż i ziaren

Chleb pieczony na bazie sfermentowanych płatkach zbóż i ziaren. Jeśli pieczemy chleb czy to na zakwasie czy na drożdżach warto moczyć różnego rodzaju płatki zbóż, ziarna, orzechy, nasiona. Mamy wówczas dwie korzyści. Moczenie powoduje, że w tego typu dodatkach zawarte minerały są lepiej przyswajalne przez organizm jak również nie wchłaniają wilgoci z ciasta, bo mają jej już...
Przepisy z bloga
Tak przygotowany syrop pozwoli nam uaktywnić substancje... ⇖ 83
Wiosna jest to czas na urozmaicenie domowego pieczywa.... ⇖ 77
Ptysie z kremem karpatkowym, który mi najlepiej smakuje... ⇖ 132
Świetny sernik, po upieczeniu nie opada jest prosty jak... ⇖ 165
Wykorzystałam do pasztetu zamrożone wcześniej części z... ⇖ 105
Chleb bardzo udany:) Polecam go domowym piekarzom.Ciasto... ⇖ 115
Piekłam je 2 razy w grudniu. Najpierw z nadzieniem... ⇖ 108
Można już je przygotować. Tak przygotowane ryby im... ⇖ 179
Przepisy na czasie
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 353
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 318
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 268
Zapraszam na smaczną mizerię z ogórków. Przygotowana z... ⇖ 106
Szukasz efektownego i pysznego ciasta, które zachwyci nie... ⇖ 106
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to... ⇖ 104
Domowa mleczna kanapka to deser, który skradł serca... ⇖ 94