Chlebek z mąki migdałowej na serku wiejskim.
Źródło: https://zkuchnianapienku.blogspot.com/2024/04/chlebek-z-maki-migdaowej-na-serku.html
Robiłam już dwa razy chlebek na mące migdałowej, tylko, że z innymi dodatkami (raz ze śmietankowym serkiem kanapkowym i raz z majonezem) i z innymi proporcjami ziarenkowych dobrodziejstw. Tym razem szybki chlebek z wcześniej wspomnianą mąka migdałową i serkiem wiejskim w typie grani. Przepis podpatrzyłam na tiktoku na koncie annapawlicka.dietetyk, to już drugi raz jak robię przepis z tego konta, tym razem okazało się, że muszę sporo zmodyfikować przepis, bo okazało się przy...
Najnowsze przepisy
Szynka gotowana w herbacie to wyjątkowy domowy sposób na... ⇖ 8
Karp smażony w głębokim tłuszczu, polany masełkiem,... ⇖ 27
Budyń proteinowy z polewą z mlecznej czekolady od Prozis... ⇖ 20
Witam Kochani! Polecam pyszny schab pieczony, jeśli tylko... ⇖ 30
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 45
Przepisy z bloga
Robiłam kiedyś niemal identyczne pieczone oponki, z tym,... ⇖ 109
Ciasteczka zrobione, bo miałam masło na końcówce daty,... ⇖ 136
Na szybko i lekko, sałatkowa przekąska robiona w okresie... ⇖ 137
Druga wersja na pieczone, wytrawne placki na bazie awokado... ⇖ 349
Swojskie smarowidło na kanapki, można sobie według... ⇖ 291
Sałatka z trzech bazowych składników plus przyprawy i... ⇖ 241
Wczoraj było awokado w opcji na słodko, dzisiaj wersja na... ⇖ 260
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1895
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1293
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 761
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 709
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 621
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 618
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 585
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 499
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 494
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 483









































