Najnowsze przepisy
Moje ukochane szparagi już królują, korzystam więc... ⇖ 14
Przepis na pyszne, mięciutkie i niezwykle soczyste kotlety... ⇖ 19
Zdrowe gotowanie to nie tylko trend, ale istotny element... ⇖ 13
Tradycyjna babka ziemniaczana – przepis na chrupiące i... ⇖ 13
Czas działania korzenia maca jest tematem, który zyskuje... ⇖ 19
Zapiekanka makaronowa z kurczakiem i brokułem to pomysł... ⇖ 21
Od sąsiadki Joli z jej ekspresu jest pyszne cappuccino i... ⇖ 14
Polędwiczki z kurczaka w cieście naleśnikowym to idealna... ⇖ 38
Pasta z awokado, jajek i tuńczyka.

Wczoraj było awokado w opcji na słodko, dzisiaj wersja na wytrawnie w formie pasty z dodatkiem jajek i tuńczyka. Fajna jako dodatek do pieczywa, wszelakich płatów, słonych pochrupanek, warzyw.Składniki:- 1 awokado (140g)- 5 jajek- puszka tuńczyka w sosie własnym- 40g jogurtu naturalnego (użyłam gęstego)- 1 czerwona cebulka (80g)- pietruszka suszona- koperek suszony- sól- pieprz czarny mielonyWykonanie:Jajka ugotować na twardo. Jak ostygły obrałam je i przełożyłam do miski....
Przepisy z bloga
Druga wersja na pieczone, wytrawne placki na bazie awokado... ⇖ 64
Swojskie smarowidło na kanapki, można sobie według... ⇖ 78
Sałatka z trzech bazowych składników plus przyprawy i... ⇖ 96
Wczoraj było awokado w opcji na słodko, dzisiaj wersja na... ⇖ 89
Pyszna kremowa zupa, bardzo mało kaloryczna, bez... ⇖ 100
Przepisy na czasie
Domowe ice tea jest świetnym orzeźwiającym napojem w... ⇖ 175
Najlepsze ciasto z jabłkami Takie szybkie, proste ciasto... ⇖ 102
Proste ciasto ucierane z rabarbarem i kruszonką. Pokazał... ⇖ 92
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 82
Kapusta kiszona, choć często niedoceniana, to prawdziwy... ⇖ 44