Pasta z fasoli i cebulki.

Swojskie smarowidło na kanapki, można sobie według siebie doprawić i zjadać z ulubionym pieczywem, dodatkami. Można ją wykorzystać nawet jako farsz do wytrawnych naleśników. Spotkałam się też, że określano taka pastę mianem wegańskiego smalczyku .Składniki:- 200g fasoli z puszki- 1 średnia cebula- 1 średnia cebula czosnkowa- 2 łyżeczki oleju (użyłam z awokado)- sól- pieprz czarny mielony- koperek- tymianek suszony- olej rzepakowyWykonanie:Cebulę pokroić i podsmażyć...
Najnowsze przepisy
Pomidory to warzywo, które od pokoleń towarzyszy nam w... ⇖ 9
Gdy pierwszy raz spróbowałem wietnamskich sajgonek... ⇖ 10
Dziś pomysł na panierowane polędwiczki z kurczaka w... ⇖ 25
Przepisy z bloga
Robiłam kiedyś niemal identyczne pieczone oponki, z tym,... ⇖ 80
Ciasteczka zrobione, bo miałam masło na końcówce daty,... ⇖ 106
Na szybko i lekko, sałatkowa przekąska robiona w okresie... ⇖ 110
Druga wersja na pieczone, wytrawne placki na bazie awokado... ⇖ 218
Swojskie smarowidło na kanapki, można sobie według... ⇖ 194
Sałatka z trzech bazowych składników plus przyprawy i... ⇖ 186
Wczoraj było awokado w opcji na słodko, dzisiaj wersja na... ⇖ 218
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 784
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 324
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 279
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 209
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 204