Najnowsze przepisy
Bób po marokańsku (Foul Mcharamel)– aromatyczna uczta... ⇖ 15
Jarzynka do obiadu to znakomity sposób na przetwory na... ⇖ 20
Szakszuka na naszym stole gości często według różnych... ⇖ 15
Cukinia po marokańsku z chermoulą– aromatyczna uczta z... ⇖ 30
Ostatnio korzystam z dobrodziejstw lata i zbieram wszystkie... ⇖ 29
Sernik jagodowy Moje ulubione ciasto, sernik z jagodami... ⇖ 38
PASTA KANAPKOWA Z JAJEK I TUŃCZYKAPyszny pomysł na... ⇖ 22
Pełnowartościowa, wysoko białkowa, pieczona owsianką z... ⇖ 21
Ciasto leśny mech na dużą blachę to prosty sposób na... ⇖ 43
Pasta z fasoli i cebulki.

Swojskie smarowidło na kanapki, można sobie według siebie doprawić i zjadać z ulubionym pieczywem, dodatkami. Można ją wykorzystać nawet jako farsz do wytrawnych naleśników. Spotkałam się też, że określano taka pastę mianem wegańskiego smalczyku .Składniki:- 200g fasoli z puszki- 1 średnia cebula- 1 średnia cebula czosnkowa- 2 łyżeczki oleju (użyłam z awokado)- sól- pieprz czarny mielony- koperek- tymianek suszony- olej rzepakowyWykonanie:Cebulę pokroić i podsmażyć...
Przepisy z bloga
Na szybko i lekko, sałatkowa przekąska robiona w okresie... ⇖ 47
Druga wersja na pieczone, wytrawne placki na bazie awokado... ⇖ 104
Swojskie smarowidło na kanapki, można sobie według... ⇖ 112
Sałatka z trzech bazowych składników plus przyprawy i... ⇖ 128
Wczoraj było awokado w opcji na słodko, dzisiaj wersja na... ⇖ 153
Pyszna kremowa zupa, bardzo mało kaloryczna, bez... ⇖ 135
Takie papryki to super przekąska, chociaż są na tyle... ⇖ 148
Przepisy na czasie
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 364
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 357
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 318
Zapraszam na smaczną mizerię z ogórków. Przygotowana z... ⇖ 106
Szukasz efektownego i pysznego ciasta, które zachwyci nie... ⇖ 106
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to... ⇖ 104
Domowa mleczna kanapka to deser, który skradł serca... ⇖ 94