Najnowsze przepisy
Zapraszam na smaczną sałatkę ziemniaczaną. Przygotowana... ⇖ 25
Babka zebra ze szpinakiem i musem z marchewki. To moja... ⇖ 15
Szklanka surowej kaszy gryczanej (250 ml) waży około 180... ⇖ 8
Wielkanoc w nowej wersji: koktajle, które wyglądają... ⇖ 12
Pasta z fasoli i cebulki.

Swojskie smarowidło na kanapki, można sobie według siebie doprawić i zjadać z ulubionym pieczywem, dodatkami. Można ją wykorzystać nawet jako farsz do wytrawnych naleśników. Spotkałam się też, że określano taka pastę mianem wegańskiego smalczyku .Składniki:- 200g fasoli z puszki- 1 średnia cebula- 1 średnia cebula czosnkowa- 2 łyżeczki oleju (użyłam z awokado)- sól- pieprz czarny mielony- koperek- tymianek suszony- olej rzepakowyWykonanie:Cebulę pokroić i podsmażyć...
Przepisy z bloga
Druga wersja na pieczone, wytrawne placki na bazie awokado... ⇖ 55
Swojskie smarowidło na kanapki, można sobie według... ⇖ 74
Sałatka z trzech bazowych składników plus przyprawy i... ⇖ 88
Wczoraj było awokado w opcji na słodko, dzisiaj wersja na... ⇖ 81
Przepisy na czasie
Ta sałatka to najlepsza sałatka porowa, jaką jadłam! Z... ⇖ 3060
Na wielkanocnym stole nie może zabraknąć czegoś... ⇖ 1803
Polecam Wam dziś pyszną sałatkę jajeczno-szynkową z... ⇖ 1190
Jajka w sosie francuskim to nie tylko smakowita, ale i... ⇖ 1162
Cytrynowiec to ciasto, które nie tylko zachwyca smakiem,... ⇖ 1056
Babka to jedno z tych ciast, które idealnie sprawdza się... ⇖ 902
Pofalowany sernik na ciemnym spodzie Dziś najłatwiejszy... ⇖ 747
Wielkanocne kurczaczki to super pomysł na pyszną... ⇖ 663
Szynki w galarecie Tradycyjna sałatka jarzynowa zawinięta... ⇖ 601
Jeśli szukasz prostego, ale efektownego ciasta, które na... ⇖ 575