Najnowsze przepisy
Pierwsze skojarzenia z Amiszami, to konne bryczki w kraju,... ⇖ 4
Wprowadzenie do przepisu na Chrupiący kurczak w kremowym... ⇖ 26
Pyszne ciasteczka, takie małe mini makowce. Mięciutkie,... ⇖ 6
Makowiec japoński to wilgotny i puszysty wypiek, który... ⇖ 49
Sałatka śledziowa z burakiem i groszkiem to doskonałe... ⇖ 23
Szukacie pomysłu na ciekawe ciasto na świąteczny stół?... ⇖ 35
Michałek na biszkoptach Pyszny Michałek, delikatne ciasto... ⇖ 11
Wprowadzenie do dania: Kurczak w pikantnym, kremowym sosie... ⇖ 37
Ciasto z kremem budyniowym - Custard cake - La torta con la crema pasticciera
Smakołyki Angeli na FacebookPolski:Składniki na ciasto:450 g mąki pszennej/ 450 g white plain flour/ 450 g di farina tipo 00250 g margaryny lub masła/ 250 g butter or margarine/ 250 g burro o margarina120 ml śmietany/ 120 ml cream/ 120 ml di pannaWykonanie:Siekać masło do połączenia z mąką i śmietaną, zlepić i uformować dwie równe kule, włożyć do lodówki, ew....
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Prosty i szybki przepis na pyszne ciasteczka twarogowe... ⇖ 3454
Śledzie z tego przepisu są przepyszne, słodko - kwaśne,... ⇖ 3387
Mięciutki środek i pysznie chrupiąca skórka ... cóż... ⇖ 2217
Dzisiaj zapraszam na błyskawiczne ciasto, które idealnie... ⇖ 773
Ciasto na wafelkowym spodzie to doskonałe rozwiązanie... ⇖ 764
Ryba po grecku - prosty przepisRyba po grecku - prosty... ⇖ 749
Wprowadzenie do przepisu na Kruche Ciasteczka Kruche... ⇖ 748