Najnowsze przepisy
Sezon na szparagi rozpoczęty - zapraszam do zakładki z... ⇖ 23
Zupa cebulowa kremPrzepis na zupę z cebuli karmelizowanej... ⇖ 33
Szparagi w kremowym, serowym sosie to przepis na dobry... ⇖ 30
Pasta z tuńczyka z groszkiem Pyszne smarowidło do chleba... ⇖ 27
Cieciorka po Bretońsku
Cieciorka po Bretońsku Cieciorka, czyli inaczej ciecierzyca zwana też często grochem włoskim, jest bogata w białko i stanowi niejako znamiennik mięsa. Ma delikatny orzechowy smak i swoim wyglądem nawet je przypomina. Jest bogatym źródłem żelaza, potasu, magnezu, fosforu, błonnika oraz witaminy z grupy B. Rekomendowana jest także w diecie dla Alergików. Spożywanie tego...
Przepisy z bloga
Wegetariańska Miska z Pieczonym Tofu(do przygotowania w... ⇖ 44
Zapiekany Camembert z Figami, Orzechami i Miodem(do... ⇖ 52