Najnowsze przepisy
Idealne ciasto na jesienne dni. Marchewka, banan, jabłko,... ⇖ 34
Wprowadzenie do przepisu na Kurczak w kremowym sosie... ⇖ 37
Często robię go na obiad, tak po prostu, do tego kasza... ⇖ 40
Placki z mąki kokosowej, bezglutenowe. Ubicie piany i... ⇖ 15
DŻEM TRUSKAWKOWY BEZ CUKRU, ŚRODKÓW ŻELUJĄCYCH, JANGIZOWANY
Moja pierwsza konfitura bez dodatku jakichkolwiek cukrow, srodkow zelujacych, zageszczajacych itp.Proces produkcji takiego dzemu nosi nazwe janginizacji.Janginizacja to duszenie owocow we wlasnym soku z odrobina soli. Dodatek soli sprawia, ze z owocow wydobywa sie ich naturalna slodycz. Wazne, by nie przesadzic z jej iloscia. W gotowym produkcie sol powinna byc niewyczuwalna.Uzyte owo...
Przepisy z bloga
Słynna wuzetka, dzisiaj w wersji mini. Ostatnio królują... ⇖ 465
Papryka faszerowana mielonym mięsem, z dodatkiem ryżu,... ⇖ 325
Rogaliki mleczne, maślane, na kleiku tangzhong, są lekkie... ⇖ 620
Ulubiony chleb mojej najmłodszej córki- żytni 3-fazowy z... ⇖ 583
Ciasto Ferrero Rocher, to proste, pyszne i zarazem bardzo... ⇖ 650
Te pączki obok tradycyjnych na mleku krowim, są u nas... ⇖ 590
Przepisy na czasie
Prosty i szybki przepis na pyszne ciasteczka twarogowe... ⇖ 3447
Śledzie z tego przepisu są przepyszne, słodko - kwaśne,... ⇖ 3316
Mięciutki środek i pysznie chrupiąca skórka ... cóż... ⇖ 2195
Dzisiaj zapraszam na błyskawiczne ciasto, które idealnie... ⇖ 753
Ryba po grecku - prosty przepisRyba po grecku - prosty... ⇖ 741
Wprowadzenie do przepisu na Kruche Ciasteczka Kruche... ⇖ 720
Sernik w czekoladowym cieście z brzoskwiniami. Prosty,... ⇖ 660