Najnowsze przepisy
Zapraszam Was dzisiaj na kulinarne szaleństwo w postaci... ⇖ 12
W planach były jagodzianki ... no ale wyszło jak wyszło.... ⇖ 19
Tarta filo z kurkami to doskonały pomysł na smaczne danie... ⇖ 29
Dżem z jabłek i nieobranej pigwy po odlaniu syropu

Wchodzimy na wyżyny ZERO WASTE! Udało mi się zagospodarować nieobraną pigwę po odlaniu powstałego z niej syropu. Przepis na sok z pigwy znajdziecie tutaj.Dlaczego nieobrana pigwa?Po pierwsze jest zdecydowanie szybciej!Po drugie wykorzystałam kawałki pigwy z powstałego syropu.Po trzecie wyczytałam, że skórka pigwy ma największe właściwości antyoksydacyjne.Zatem...
Przepisy z bloga
Nie wiem czy jest coś co mój mąż lubi jeść bardziej... ⇖ 1621
Jestem parmezanoholikiem (nie sądzę, żeby takie słowo... ⇖ 569
Czyszczenie lodówki, zamrażarki, szafek to moje zajęcie... ⇖ 565
Ilość pomidorków koktajlowych nas lekko zaskoczyła.... ⇖ 518
Uwielbiam w okresie zimowym przygotowywać barszcz... ⇖ 640
Bardzo lubię szybkie dania, szczególnie takie, które nie... ⇖ 981
Moja historia z Hindusem zaczęła się od czwartkowej... ⇖ 788
Polędwiczki wieprzowe chyba najczęściej pojawiają się... ⇖ 654
Dzisiaj pierwszy dzień wiosny, czyli trzeba jakoś godnie... ⇖ 716
Przepisy na czasie
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 1741
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 876
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 837
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 564
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 476
Uwielbiam agrest, a w tym roku obrodził bardzo, więc... ⇖ 456