Marynowane buraczki do barszczu
Źródło: https://kuchniauann.blogspot.com/2021/09/buraczki-konserwowe-do-barszczu.html
Uwielbiam w okresie zimowym przygotowywać barszcz czerwony. Nie zawsze mam czas, aby przygotować swój zakwas więc często używam tych buraczków oraz ich marynaty, aby wzbogacić smak barszczu.Takie buraczki można też wykorzystać do przygotowania sałatki do obiadu. Przepis na sałatkę pojawi się tutaj już niedługo :)Marynowane buraczki do barszczuSkładniki:2 kg małych...
Najnowsze przepisy
Szynka gotowana w herbacie to wyjątkowy domowy sposób na... ⇖ 6
Karp smażony w głębokim tłuszczu, polany masełkiem,... ⇖ 24
Budyń proteinowy z polewą z mlecznej czekolady od Prozis... ⇖ 19
Witam Kochani! Polecam pyszny schab pieczony, jeśli tylko... ⇖ 30
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 45
Przepisy z bloga
Nie wiem czy jest coś co mój mąż lubi jeść bardziej... ⇖ 1694
Jestem parmezanoholikiem (nie sądzę, żeby takie słowo... ⇖ 642
Czyszczenie lodówki, zamrażarki, szafek to moje zajęcie... ⇖ 641
Ilość pomidorków koktajlowych nas lekko zaskoczyła.... ⇖ 625
Uwielbiam w okresie zimowym przygotowywać barszcz... ⇖ 761
Bardzo lubię szybkie dania, szczególnie takie, które nie... ⇖ 1052
Moja historia z Hindusem zaczęła się od czwartkowej... ⇖ 851
Polędwiczki wieprzowe chyba najczęściej pojawiają się... ⇖ 699
Dzisiaj pierwszy dzień wiosny, czyli trzeba jakoś godnie... ⇖ 779
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1894
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1290
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 761
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 709
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 621
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 617
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 585
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 499
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 493
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 483









































