Najnowsze przepisy
Wprowadzenie do dania Orzo z krewetkami przepis Orzo z... ⇖ 17
Wprowadzenie do przepisu na ciasto z dżemem brzoskwiniowym... ⇖ 14
Wprowadzenie do sałatki z kurczakiem na przyjęcie... ⇖ 16
Wprowadzenie do sernika bez spodu Czym jest sernik bez... ⇖ 25
Wprowadzenie do Wegan Ciasto Czekoladowe przepis Dlaczego... ⇖ 15
Dziurawiec zwyczajny. Życie na wesoło i bez smutku

Jest to kopia wpisu z14 sierpnia 2012r.Macerat olejowy służył mi bardzo długo, część rozdałam znajomym. Niektórzy robią macerat podgrzewając oliwę, bo uważają, że macerat w trakcie przechowywania może się zepsuć. Jeśli zioło było zbierane w słoneczny dzień i co najmniej 24 godziny po dość intensywnych deszczach nie ma takiej możliwości aby macerat się popsuł....
Przepisy z bloga
Wiosna jest to czas na urozmaicenie domowego pieczywa.... ⇖ 35
Ptysie z kremem karpatkowym, który mi najlepiej smakuje... ⇖ 51
Świetny sernik, po upieczeniu nie opada jest prosty jak... ⇖ 128
Wykorzystałam do pasztetu zamrożone wcześniej części z... ⇖ 74
Chleb bardzo udany:) Polecam go domowym piekarzom.Ciasto... ⇖ 82
Piekłam je 2 razy w grudniu. Najpierw z nadzieniem... ⇖ 76
Można już je przygotować. Tak przygotowane ryby im... ⇖ 137
,Chleb ten upiekłam na suszonym zakwasie. Zawsze staram... ⇖ 115
Przepisy na czasie
Surówkę ze słoika, jest hitowym dodatkiem do grilla. Ta... ⇖ 166
Przepis na tradycyjny sernik, który w naszej rodzinie... ⇖ 166
Bigos z młodej kapusty i kapusty kiszonej to zdecydowanie... ⇖ 102
Karkówka na grilla dobrze zamarynowana to połowa sukcesu.... ⇖ 46
Wprowadzenie do Ciasto Hucułka przepis Ciasto Hucułka to... ⇖ 45
Zdrowe ciasto, które nie tylko będzie idealną opcją na... ⇖ 36
Wprowadzenie do Sernika Mamy Przepis Historia sernika w... ⇖ 34
Mawiają że w prostocie siła i ten cytat tutaj sprawdza... ⇖ 33