Faszerowane bataty (wegańskie)
Źródło: https://www.kuchniamagdaleny.pl/2021/02/faszerowane-bataty-weganskie.html
Bataty, czyli słodkie ziemniaki pieczone w piekarniku i faszerowane sosem pomidorowym z chrupiącym, pieczonym tofu oraz czerowną fasolką. Podane zostały z pastą z awokado oraz pomidorkami koktajlowymi i szczypiorkiem. Pyszne, zdrowe i niebanalne, wegańskie danie na obiad lub kolację.Przyznam, że trochę zabawy jest z tym daniem, gdyż składa się ono z kilku etapów. Trzeba upiec...
Najnowsze przepisy
Naleśnik z piekarnika można znaleźć w internecie lub w... ⇖ 7
Kotlety z indyka duszone Duszone kotlety z indyka to... ⇖ 9
Bajgle z makiem to pachnące, puszyste pieczywo, które... ⇖ 17
Jesień to idealny czas na eksperymenty z warstwami i... ⇖ 24
Szybka Surówka z Kiszonej Kapusty(*SERIA FIT*)Ta surówka... ⇖ 20
Fit Chrupiące Paluszki z Łososia(do przygotowania w... ⇖ 21
W zasadzie tak średnio przepadam za zupą dyniową, ale... ⇖ 19
Przepisy z bloga
Ciasta to doskonały wybór na popołudniowy podwieczorek,... ⇖ 50
Gotowanie na parze jest powszechnie uznawane za jedną z... ⇖ 110
Praktycznie każda mama doskonale wie o tym, jak trudno... ⇖ 176
Słoiki na przetwory można znaleźć w sklepach w okresie... ⇖ 248
Maj to dopiero początek sezonu na przetwory, ale już... ⇖ 339
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 776
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 649
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 378
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 308
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 291









































