Faszerowane bataty (wegańskie)
Źródło: https://www.kuchniamagdaleny.pl/2021/02/faszerowane-bataty-weganskie.html
Bataty, czyli słodkie ziemniaki pieczone w piekarniku i faszerowane sosem pomidorowym z chrupiącym, pieczonym tofu oraz czerowną fasolką. Podane zostały z pastą z awokado oraz pomidorkami koktajlowymi i szczypiorkiem. Pyszne, zdrowe i niebanalne, wegańskie danie na obiad lub kolację.Przyznam, że trochę zabawy jest z tym daniem, gdyż składa się ono z kilku etapów. Trzeba upiec...
Najnowsze przepisy
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 13
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 14
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 26
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 25
Przepisy z bloga
Ciasta to doskonały wybór na popołudniowy podwieczorek,... ⇖ 41
Gotowanie na parze jest powszechnie uznawane za jedną z... ⇖ 103
Praktycznie każda mama doskonale wie o tym, jak trudno... ⇖ 169
Słoiki na przetwory można znaleźć w sklepach w okresie... ⇖ 243
Maj to dopiero początek sezonu na przetwory, ale już... ⇖ 328
Przepisy na czasie
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 26
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 25
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 14
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 13



























