Najnowsze przepisy
Usmażone kotlety ze zmielonego schabu wieprzowego podane z... ⇖ 26
Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 22
Już dawno miałam je w planach przygotować, ale jakoś... ⇖ 51
Chleb codzienny z czarnuszkąDomowy chleb pszenno-żytni z... ⇖ 39
Faworki Khaja
Khaja pochodza z Indii i podawane sa najczesciej polane syropem slodkim. U mnie wersja z pudrem. Sa naprawde dobre, smazenie ich wymaga troche wprawy ale w koncu nie musza byc idealne, wazne zeby byly smaczne.ciasto:1 szklanka maki pszennej typ 5001/3 szklanki wody cieplejszczypta soli2 lyzki masla klarowanego roztopionedo posmarowania:maslo klarowane roztopionemaka ziemniaczana okolo 2 lyzkicukie...
Przepisy z bloga
Wiosenny pasztet z jajek z groszkiem będzie królował w... ⇖ 433
Chińskie bułeczki bao buns puszyste, leciutkie. Zrobiłam... ⇖ 252
Obiad który zrobimy w 40 minut. Dorsz w sosie pomidorowym... ⇖ 415
Polędwicę przygotujecie bardzo szybko. Wystarczy tylko... ⇖ 266
Orientalne smaki którym się nie oprzecie.Łosoś i dorsz... ⇖ 241