Najnowsze przepisy
Pyszny bigos z cukinii z dodatkiem kiełbasy i pomidorów.... ⇖ 7
Pomysł na tą bezglutenową, kolorową pieczeń chodził... ⇖ 48
Wędzone tofu Wędzone tofu - prosty przepisWegańska i... ⇖ 19
Kiwi to owoc, który zaskakuje swoją intensywną zielenią... ⇖ 24
Gulaszowa z indykiem i batatami to pyszne, rozgrzewające... ⇖ 20
Focaccia

Focaccia – potrawa kuchni włoskiej, jest to rodzaj pieczywa, będącego podstawą pizzy (bez sera i sosu pomidorowego – samo ciasto). Każdy region Włoch może się pochwalić inną odmianą focaccia, od suchego, z solą, ziołami (rozmaryn, szałwia) polanego oliwą ciasta, do pulchnego z suszonymi pomidorami i oliwkami. Zazwyczaj podawane na ciepło. Focaccia podawane jest przed...
Przepisy z bloga
Składniki: Ciasto ( na 3 szt na patelni 20 cm ) 300 gr... ⇖ 801
Składniki ( 12szt): 250 g jogurtu naturalnego 150 g mąki... ⇖ 724
Składniki ( 2 porcje): 250 g filetu z piersi kurczaka 120... ⇖ 807
Przepisy na czasie
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 1829
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 926
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 862
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 583
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 514
Uwielbiam agrest, a w tym roku obrodził bardzo, więc... ⇖ 488