Najnowsze przepisy
Szukasz pomysłu na elegancki i wyjątkowy obiad? Ten... ⇖ 15
Cukinia faszerowana gyrosem to danie, które z pewnością... ⇖ 29
Przepyszne ciasto. Kiedy przygotowałam je pierwszy raz na... ⇖ 66
Młoda kapusta z boczkiem i ziemniakami to pyszny wiosenny... ⇖ 34
ZAPIEKANKA MAKARONOWACześć moje kochane słoneczka.... ⇖ 36
Focaccia.
Focaccia to rodzaj włoskiego pieczywa. Zrobiłam z oliwkami i pomidorkamikoktajlowymi. Focaccię można jeść na ciepło, lub na zimno.Można ją zajadać z ulubionym sosem, oliwą z oliwek, lub pesto.Podałam z pesto z czosnku niedźwiedziego.Składniki:200 g. ciepłej wody10 g. drożdży1/3 łyżeczki cukru350 g. mąki pszennej tortowej1 płaska łyżeczka...
Przepisy z bloga
Zwykle ciasto ucierane. Proste, zrobione z podstawowych... ⇖ 189
Uzupełniłam słoik na ciastka, bo był pusty. Tym razem,... ⇖ 299
Zapraszam na placuszki. Podane ze świeżymi owocami, to... ⇖ 237