Najnowsze przepisy
Chlebek ziołowy odrywany to idealny przepis na majówkę!... ⇖ 25
Cukinia Kala Namak Cukinia, taka z grilla to chyba moje... ⇖ 26
Namelaka czekoladowa to niezwykle kremowy krem do tortu i... ⇖ 33
Ciasto biszkoptowe orzechoweNieduże ciasto biszkoptowe o... ⇖ 41
Krem pomarańczowy z mascarpone i kremówkiProsty krem z... ⇖ 29
Gęś konfitowana
Gęś konfitowana – gęś confit – confit d’oie. Konfitowanie to metoda wywodząca się z kuchni francuskiej, polegająca na wolnym gotowaniu mięsa w tłuszczu. Takie mięso jest delikatne, wilgotne i rozpływające się w ustach – smakuje naprawdę wybornie. Jest to technika, którą stosują często szefowie kuchni przygotowując mięso w restauracjach. Czasem i my chcemy przygotować mięso … Artykuł Gęś konfitowana pochodzi z serwisu Dorota Smakuje życie.
Przepisy z bloga
Cukinia Kala Namak Cukinia, taka z grilla to chyba moje... ⇖ 26
Grillowane boczniaki BBQ Do boczniaków mam słabość.... ⇖ 42
Energetyczne kulki mocy Dzień dobry! Dzisiaj chciałam... ⇖ 65
Masa z kaszy manny Idealna do przekładania ciast, placków... ⇖ 36