Najnowsze przepisy
Pieczeń rzymska podana z kaszą i surówką z kapusty... ⇖ 20
Najłatwiejsza Tarta sernikowa z owocami, która łączy... ⇖ 29
Oto ranking na najlepsze ciasta na Święta 2024! To 15... ⇖ 224
Pierwsze skojarzenia z Amiszami, to konne bryczki w kraju,... ⇖ 39
Gęś konfitowana
Gęś konfitowana – gęś confit – confit d’oie. Konfitowanie to metoda wywodząca się z kuchni francuskiej, polegająca na wolnym gotowaniu mięsa w tłuszczu. Takie mięso jest delikatne, wilgotne i rozpływające się w ustach – smakuje naprawdę wybornie. Jest to technika, którą stosują często szefowie kuchni przygotowując mięso w restauracjach. Czasem i my chcemy przygotować mięso … Artykuł Gęś konfitowana pochodzi z serwisu Dorota Smakuje życie.
Przepisy z bloga
Barszcz czerwony z fasolą i boczkiem Temperatury za oknem... ⇖ 31
Ciastka owsiane piernikowe Witajcie kochani! Dziś mam dla... ⇖ 39
Witam serdecznie w kolejnym wpisie smaczne lektury! Jak wam... ⇖ 9
Zapiekanka bakłażany w pomidorach, znana również jako... ⇖ 53
Koreańskie placki ziemniaczane Kuchnia koreańska zyskuje... ⇖ 51
Oto jedna z najpilniej strzeżonych tajemnic przed moimi... ⇖ 24
Jak przygotować farsz do gęsi? Gęsina to jedno z tych... ⇖ 45
Przepisy na czasie
Śledzie z tego przepisu są przepyszne, słodko - kwaśne,... ⇖ 3526
Prosty i szybki przepis na pyszne ciasteczka twarogowe... ⇖ 3484
Mięciutki środek i pysznie chrupiąca skórka ... cóż... ⇖ 2241
Warstwowa sałatka z pieczarkami marynowanymi to pyszna i... ⇖ 1207
Ciasto na wafelkowym spodzie to doskonałe rozwiązanie... ⇖ 857
Dzisiaj zapraszam na błyskawiczne ciasto, które idealnie... ⇖ 792
Wprowadzenie do przepisu na Kruche Ciasteczka Kruche... ⇖ 768