Najnowsze przepisy
Szukasz ciekawej i niebanalnej propozycji na sałatkę,... ⇖ 1
Affogato Cold Brew Protein – kawa i lody inaczej Cześć!... ⇖ 4
Prosta zapiekanka z kuskusu perłowego, brokuła, ziaren... ⇖ 5
Dieta dostosowana do grupy krwi B to temat, który zyskuje... ⇖ 6
Kulinarny quiz dworski: kim byłabyś na dworze królowej... ⇖ 11
Wpierw pozorom parówki nie słyną z dobrej opinii, ale od... ⇖ 26
Gęś konfitowana

Gęś konfitowana – gęś confit – confit d’oie. Konfitowanie to metoda wywodząca się z kuchni francuskiej, polegająca na wolnym gotowaniu mięsa w tłuszczu. Takie mięso jest delikatne, wilgotne i rozpływające się w ustach – smakuje naprawdę wybornie. Jest to technika, którą stosują często szefowie kuchni przygotowując mięso w restauracjach. Czasem i my chcemy przygotować mięso … Artykuł Gęś konfitowana pochodzi z serwisu Dorota Smakuje życie.
Przepisy z bloga
Czy wiesz, że niepozorna pokrzywa, która parzy nasze nogi... ⇖ 47
Boczniaki po grecku Te niezwykle aromatyczne grzyby, znane... ⇖ 36
Barszcz biały w chlebie Barszcz biały to jedno z tych... ⇖ 57
Przepisy na czasie
W świecie domowych wypieków i deserów, zielone ciasto... ⇖ 573
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 276
Najlepsze ciasto z jabłkami Takie szybkie, proste ciasto... ⇖ 222
Domowe ice tea jest świetnym orzeźwiającym napojem w... ⇖ 220
Puszyste kluski z serka i kaszy manny Dziś krok po kroku... ⇖ 211
Przepis na pyszne, mięciutkie i niezwykle soczyste kotlety... ⇖ 206
Udka z air fryera to rewelacyjny sposób na przepyszne... ⇖ 184
Proste ciasto ucierane z rabarbarem i kruszonką. Pokazał... ⇖ 134
Cienki czekoladowy biszkopt, warstwa brzoskwiniowego... ⇖ 131