Gęsta i sycąca fasolka po bretońsku
Źródło: https://www.kompozycjadoskonala.pl/2021/03/fasolka-po-bretonsku.html
Witajcie! ;) Dzisiaj chciałabym przedstawić Wam najlepszy przepis na pyszną i gęstą fasolkę po bretońsku. Jest dobrze doprawiona, sycąca, możemy ją zajadać z różnymi dodatkami lub solo. Mocno pomidorowa, pachnąca boczkiem i kiełbasą, z rozpływającą się w ustach fasolą. Rewelacyjne, jednogarnkowe danie, które warto zaserwować na niejednej imprezie. Rozgrzewa i apetycznie...
Najnowsze przepisy
Szafranowe bułeczki na dzień św. Łucji piekłam już... ⇖ 3
Domowa tortilla pszenna – prosty przepis, który warto... ⇖ 12
Paszteciki wigilijne to nieodłączny element świątecznej... ⇖ 20
Nie zdążyłyśmy upiec piernika na święta, nie szkodzi!... ⇖ 15
Pulled beef, który robi efekt „food trucka” w domowej... ⇖ 5
Barszcz czerwony z uszkami Wigilijny barszcz czerwony od... ⇖ 21
Przepisy z bloga
Kremowe kaszotto z suszonymi borowikami i Lunch Mix od... ⇖ 51
Tagliatelle kompozycja doskonała z pieczonym kurczakiem,... ⇖ 125
Najlepsze kruche ciasto z rabarbarem i bezą – przepis na... ⇖ 188
Puszyste, łatwe w przygotowaniu, a przede wszystkim pyszne... ⇖ 219
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1705
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1004
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 682
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 596
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 572
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 540
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 471
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 470
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 446









































