Kurczak po chińsku

Kurczak po chińsku z papryką, brokułami, sezamem i orzechami nerkowca+ chińska surówka z młodej kapusty(dla 4 osób)Czas przygotowania: ok. 1 godzina (w tym 30 minut marynowania)Składniki – kurczak po chińsku:Mięso i marynata:3 piersi z kurczaka (ok. 600–700 g)3 łyżki jasnego sosu sojowego3 łyżki ciemnego sosu sojowego2 łyżki cukru brązowego1 płaska łyżka świeżo startego imbiru4 ząbki czosnku (przeciśnięte do marynaty)Do smażenia:Skrobia ziemniaczana do obtoczenia...
Najnowsze przepisy
Szybki makaron chow mein z kurczakiem i warzywami to... ⇖ 4
Składniki: recipe: pałki 4 sztuki i grubsze miejsca... ⇖ 15
Domowa woda gazowana to synonim wygody oraz doskonałego... ⇖ 13
Pieczone kasztany to smak jesieni, którego nie da się... ⇖ 12
Marynowane grzybki Zapach lasu, miękki mech pod stopami i... ⇖ 11
Choć parówki długo kojarzyły się z produktami niskiej... ⇖ 14
Rydze smażone z cebulą i czosnkiem Rydze smażone z... ⇖ 17
Przepisy z bloga
Tagliatelle kompozycja doskonała z pieczonym kurczakiem,... ⇖ 91
Najlepsze kruche ciasto z rabarbarem i bezą – przepis na... ⇖ 151
Puszyste, łatwe w przygotowaniu, a przede wszystkim pyszne... ⇖ 184
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 761
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 299
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 247
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 184
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 178