Najnowsze przepisy
Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 1
Już dawno miałam je w planach przygotować, ale jakoś... ⇖ 19
Chleb codzienny z czarnuszkąDomowy chleb pszenno-żytni z... ⇖ 22
Zdrowy i Smaczny Obiad dla Rodziny: Fit Placuszki na Każdy... ⇖ 23
Pierwszy raz zrobiłam brioszkę i zakochałam się w tym... ⇖ 7
GROCHÓWKA NA WĘDZONCE Z CAŁEGO, NIEŁUSKANEGO GROCHU
Co roku w okresie zimowym bywa u nas grochowka, w tym to nawet juz kilka razy. Odkad w ubieglym roku odkrylam zolty, caly, nieluskany groch, zupa ta zyskala jeszcze bardziej na smaku. Zawsze przygotowuje ja z grochu calego, nieluskanego gdyz taka uwielbiam.Dla mnie idealna jest pierwszego dnia, zaraz po ugotowaniu, taka rzadka, wrecz rosolowa. Na drugi dzien (juz nawet gdy post...
Przepisy z bloga
Słynna wuzetka, dzisiaj w wersji mini. Ostatnio królują... ⇖ 283
Papryka faszerowana mielonym mięsem, z dodatkiem ryżu,... ⇖ 193
Rogaliki mleczne, maślane, na kleiku tangzhong, są lekkie... ⇖ 417
Ulubiony chleb mojej najmłodszej córki- żytni 3-fazowy z... ⇖ 430