Grzybowe pierogi prosto z pieca z sosem tatarskim

Jeśli szykujemy listę wigilijnych potraw, to zawsze na niej znajdą się PIEROGI, zazwyczaj gotowane z białej mąki i grzybami. Mają dość dużo kalorii a są mało odżywcze, ale kto powiedział, że nie można zrobić ich zdrowszej wersji! Jak? Na przykład dodając MĄKĘ RAZOWĄ i KASZĘ GRYCZANĄ, które nasycą nas na dłużej, przez co jest szansa, że nałożymy sobie mniej jedzenia...
Najnowsze przepisy
Dziś pomysł na panierowane polędwiczki z kurczaka w... ⇖ 12
Kotlety schabowe moczone w mleku i cebuli wychodzą... ⇖ 25
Chrupiący kurczak po azjatycku z kolorowymi warzywami i... ⇖ 19
Przepisy z bloga
Bardzo prosty przepis bez miliona przypraw i orientalnych... ⇖ 309
Równie pyszne co te tradycyjne na mące pszennej,... ⇖ 294
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 783
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 323
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 278
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 207
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 203