Mamy
230954 przepisów na
584 blogach.
Najnowsze przepisy
Jabłka i maliny zapiekane pod kukurydzianą kruszonką.
Jesienne swojskie jabłka i maliny zapieczone pod kukurydzianą kruszonką, fajny deser na jesienną słotę. Wersja bezglutenowa za sprawą mąki kukurydzianej, jest odczuwalna różnica w smaku niżeli jak się przygotuje kruszonkę z mąki pszennej, jednak w dalszym ciągu jest to przyjemny smak.Składniki:- 4 spore jabłka- 200g malin- 5 czubatych łyżek mąki kukurydzianej- 4 płaskie...
Przepisy z bloga
Szybkie do zrobienia, z podstawowych składników,na szybki... ⇖ 44
Patent na ten mega łatwy i szybki deser podpatrzyłam na... ⇖ 90
Kotlety z piersi indyka można też jak najbardziej... ⇖ 52
Cebularze to przysmak regionu lubelskiego, kulinarna duma... ⇖ 29