Najnowsze przepisy
Pasta Sugo alla Salvia, historii i przepis. Włoska kuchnia... ⇖ 7
Kruche ciasto ze śliwkami i bezową pianką to niesamowity... ⇖ 14
Najlepsze przepisy z halloumi w roli głównej Halloumi to... ⇖ 13
Sałatka z ananasem i tuńczykiem to doskonały pomysł na... ⇖ 8
Sałatka z kurczakiem i grzankami to świetna propozycja na... ⇖ 15
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa... ⇖ 13
Jagodowa karpatka
Chyba nie ma osoby która nie lubiłaby karpatki. Moja wersja jest z jagodami które sama nazbierałam w lesie. Uwielbiam to ciasto z charakterystycznymi górami i dolinami. ciasto parzone:szklanka o pojemności 250 ml 4 jajka L1 szklanka wody 1 szklanka mąkiszczypta soli125 g masłamasa budyniowa:80 g budyniu śmietankowego bez cukru/ 2 opakowania po 40 g/200 g masła700 ml mleka1/2 szklanki...
Przepisy z bloga
Wiosenny pasztet z jajek z groszkiem będzie królował w... ⇖ 438
Chińskie bułeczki bao buns puszyste, leciutkie. Zrobiłam... ⇖ 254
Obiad który zrobimy w 40 minut. Dorsz w sosie pomidorowym... ⇖ 420
Polędwicę przygotujecie bardzo szybko. Wystarczy tylko... ⇖ 269
Orientalne smaki którym się nie oprzecie.Łosoś i dorsz... ⇖ 244