Najnowsze przepisy
Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 2
Już dawno miałam je w planach przygotować, ale jakoś... ⇖ 23
Chleb codzienny z czarnuszkąDomowy chleb pszenno-żytni z... ⇖ 26
Zdrowy i Smaczny Obiad dla Rodziny: Fit Placuszki na Każdy... ⇖ 25
Pierwszy raz zrobiłam brioszkę i zakochałam się w tym... ⇖ 7
Jajeczne kurczęta
Jaja faszerowane w wielkanocnej odslonie. Sa ozdoba Światecznego stolu. Mozna je rowniez przygotowac na inne okazje, wtedy wystarczy jaja przekroic na pol.Skladniki:8 jaj ugotowanych na twardo10 listkow swiezej bazylii2 lyzeczki tartego parmezanu1 zabek czosnku1 lyzka gestej smietany lub jogurtu naturalnego1 lyzka majonezusol i pieprzJaja przekroic na pol w tzw. zabek, wydrazyc zoltka. Bazy...
Przepisy z bloga
Składniki:250g (surowego)makaronu kokardki,1 szklanka... ⇖ 168
Królowa beza. Z użyciem mnóstwa owoców sezonowych.... ⇖ 1370
8 jaj ugotowanych na twardo 2 łyżki kaparów odsączonych... ⇖ 510