Jak najlepiej przechowywać jedzenie?
Źródło: https://kasia-gotuje.pl/jak-najlepiej-przechowywac-jedzenie/
W dzisiejszych czasach coraz większą wagę przykładamy do racjonalnego gospodarowania jedzeniem – zarówno z powodów ekonomicznych, jak i ekologicznych. Dzięki odpowiedniemu przechowywaniu możemy ograniczyć marnowanie żywności, oszczędzić miejsce w lodówce lub zamrażarce, a także zachować smak i warto...
Najnowsze przepisy
Mięciutki, wilgotny, po prostu rozpływa się w ustach.... ⇖ 15
Wino to nie tylko szlachetny trunek do degustacji, ale i... ⇖ 11
Miodownik z kremem budyniowym to jedno z tych tradycyjnych... ⇖ 24
Ciasto drożdżowe wzbogacone o kardamon z nadzieniem z... ⇖ 10
Przepisy z bloga
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 456
Ciasto pijak siostry Anastazji to klasyka polskich stołów... ⇖ 107
Cześć! Dzisiaj pieczemy szybki skyrnik z owocami, jest... ⇖ 56
Cześć dzisiaj robimy smaczne i szybkie kieszonki z piersi... ⇖ 65
Składniki: Polewa: Ciasto mleczne wykonanie: 1. Serek... ⇖ 1158
Cześć! Dzisiaj robimy cytrynowe ciasto z cukinii mojej... ⇖ 71
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 553
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 474
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 456
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 392
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 373
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 357
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 356
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 245
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 229
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 224






































