Najnowsze przepisy
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 8
Wprowadzenie do Mini zapiekanek z pieczarkami i serem Mini... ⇖ 8
Proste, szybkie ciasto do którego można użyć dowolnych... ⇖ 28
Kapusta czerwona z boczkiem na ciepło

Kapusta czerwona z boczkiem na ciepłoKapusta zasmażana z boczkiem i cebulą to pyszny dodatek do ziemniaków i kotleta. W Wielkopolsce jest to bardzo popularna jarzynka szczególnie serwowana do pieczonej kaczki, gęsi lub zrazów. W wersji świątecznej przyprawiamy ją cynamonem, goździkiem i dodajemy do niej suszoną żurawinę. Na co dzień wystarczy cebula i boczek wędzony. Składniki:0,5 niedużej główki czerwonej kapusty1 szklanka wody lub bulionu + odrobina do podlania...
Przepisy z bloga
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi.... ⇖ 66
Szybciutka, pyszna z kilku składników zrobiona sałatka... ⇖ 54
Młoda kapusta na ciepło, zaprawiona zaklepką z masła i... ⇖ 106
Młoda kapusta duszona z ulubioną kiełbasą, boczkiem... ⇖ 69
Tort na bazie biszkoptu mocno czekoladowego, wilgotnego... ⇖ 63
Przepisy na czasie
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 267
Szukasz efektownego i pysznego ciasta, które zachwyci nie... ⇖ 80
Zapraszam na smaczną mizerię z ogórków. Przygotowana z... ⇖ 77
Z kremem śmietankowym, musem z jagód i kruchym spodem z... ⇖ 66
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi.... ⇖ 66
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to... ⇖ 66
Ten prosty i przepyszny deser z winogronami, kremem... ⇖ 62
Drożdżówki w pomarańczowej nucie, z nadzieniem serowym... ⇖ 58
Domowa mleczna kanapka to deser, który skradł serca... ⇖ 58