Najnowsze przepisy
Makaron z łososiem i suszonymi pomidorami smakuje zawsze... ⇖ 24
Cześć!Dzisiaj robimy tradycyjną szarlotkę z termorobota... ⇖ 13
Zupa szczawiowa to klasyczne danie kuchni polskiej, cenione... ⇖ 29
Karmelowy przekładaniec
Miodowe platy, przelozone budyniem i masa kajmakowa. Zwienczone orzechami.Skladniki na ciasto:60 dag maki pszennej3/4 szklanki cukru2 jaja2 zoltka200g masla3 lyzki mleka3 lyzki miodu2 lyzeczki sody1 cukier waniliowySkladniki na krem:2 opakowania budyniu waniliowego500ml mleka4 lyzki cukru50g maslapuszka masy kajmakowejMake wymieszac z soda, posiekac z maslem. Dodac pozostale skladniki i zagniesc n...
Przepisy z bloga
Składniki:250g (surowego)makaronu kokardki,1 szklanka... ⇖ 174
Królowa beza. Z użyciem mnóstwa owoców sezonowych.... ⇖ 1377
8 jaj ugotowanych na twardo 2 łyżki kaparów odsączonych... ⇖ 515