Najnowsze przepisy
Składniki (1 porcja) / Ingredients (1 serving):0,5... ⇖ 20
Karp po grecku
Karp po grecku Ryba po grecku, to klasyk, który zawsze pojawia się na naszym wigilijnym stole. Uwielbiamy ją wszyscy i jemy nie tylko na ciepło, ale również na zimno. Z reguły robię ją np. z dorsza lub z mintaja, ale w tym roku postanowiłam do niej wykorzystać karpia. Bez wątpienia ta zmiana wyszła jej na dobre.Warto wybrać karpia ze sprawdzonej hodowli, bo kluczem do smacznego...
Przepisy z bloga
Grillowany camembert z borówką Grillowany camembert z... ⇖ 60
Kaszanka z grilla z cebulą i boczkiemKaszanka z grilla z... ⇖ 50
Jemy nie tylko ustami, ale również oczami - jest to... ⇖ 43
Fotograficzne spa na Sycylii, to pięć pełnych wrażeń... ⇖ 12
Ekspresowe jajka faszerowane w 3 kolorach Ekspresowe jajka... ⇖ 96
Kiełbasa z piekarnika podsuszana Kiełbasa z piekarnika... ⇖ 80
Rzeżucha w skorupkach jajek Dekoracje wielkanocne, czyli... ⇖ 67