Karp w migdałowej panierce

Karp w panierce migdalowej polecam na swiatecznym stole. Ma bardzo fajny smak dzieki migdalom. W koncu swieta to orzechy wiec polecam je podawac nie tylko w ciastach. Sa to kolejne moje swieta we wspolpracy z firmaVOG. Smacznego karpia zycze wszystkich na swiatecznym stole :-)4 kawalki karpia1 cebulasol, pieprz1 lyzeczka majeranku6 lyzek migdalow tartych Back Mittgrzyby:30 dkg boczniak...
Najnowsze przepisy
Marynowane grzybki Zapach lasu, miękki mech pod stopami i... ⇖ 8
Choć parówki długo kojarzyły się z produktami niskiej... ⇖ 11
Rydze smażone z cebulą i czosnkiem Rydze smażone z... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Wiosenny pasztet z jajek z groszkiem będzie królował w... ⇖ 917
Chińskie bułeczki bao buns puszyste, leciutkie. Zrobiłam... ⇖ 553
Obiad który zrobimy w 40 minut. Dorsz w sosie pomidorowym... ⇖ 734
Polędwicę przygotujecie bardzo szybko. Wystarczy tylko... ⇖ 581
Torcik z mango curd i żelką malinową na biszkopcie na... ⇖ 1707
Orientalne smaki którym się nie oprzecie.Łosoś i dorsz... ⇖ 537
Receptura powstała na zasadzie co zrobić coś dobrego i... ⇖ 526
Kremowy pyszny serniczek z piernikami, orzechami i... ⇖ 512
Ryba po grecku ale w trochę innej formie podania bo... ⇖ 535
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 760
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 296
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 246
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 181
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 176