Kiszona cukinia
Źródło: https://kuchniawedwoje.pl/kiszona-cukinia/
Kiszona cukinia to kolejny z serii przetworow, ktory zrobilem w tym roku z tego warzywa. Polecam wszystkim milosnikom kiszonek. Czas wykonania: 1 h Ilosc porcji: 6 sloikow 0,6 l Skladniki: 2,1 kg cukinii (1,7 kg po obraniu) 2,5 litry wody 3 lyzki soki 180 g chrzanu (korzen lub tarty) Przygotowanie kiszonej cukinii: Umyj sl...
Najnowsze przepisy
Mięciutki, wilgotny, po prostu rozpływa się w ustach.... ⇖ 6
Wino to nie tylko szlachetny trunek do degustacji, ale i... ⇖ 6
Miodownik z kremem budyniowym to jedno z tych tradycyjnych... ⇖ 20
Ciasto drożdżowe wzbogacone o kardamon z nadzieniem z... ⇖ 9
Przepisy z bloga
Masz w domu kapustę pekińską i nie wiesz, co z niej... ⇖ 280
Warzywa w różnej postaci, pełnoziarniste produkty... ⇖ 243
Babeczki marchewkowe to sposób na przemycanie warzyw w... ⇖ 807
Ekspresowa fit sałatka dla vegan, osób z nietolerancją... ⇖ 742
Tarta z masłem orzechowym i bananami to ekspresowe ciasto... ⇖ 742
Jak uzyskać piękny kolor domowej, wędzonej, soczystej... ⇖ 3190
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 549
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 473
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 451
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 389
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 373
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 353
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 348
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 245
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 228
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 223









































