Szpecle z boczkiem

Szpecle to niemieckie kluseczki przygotowane z mąki i jajka. Ja podaje je najczęściej z serem żółtym i smażonym boczkiem. Robi się je bardzo szybko, więc jeśli nigdy nie próbowaliście polecam! Czas wykonania: 20 min. Ilość porcji: 2-3 porcje Składniki: 100 g boczku wędzonego surowego 150 g mąki pszennej 60 ml mleka 2 jajka szczypta pieprzu […] Artykuł Szpecle z boczkiem pochodzi z serwisu KuchniaWeDwoje.pl.
Najnowsze przepisy
Sos chrzanowy od zawsze gościł na wielkanocnym stole... ⇖ 5
Masala chai to rozgrzewająca herbata pita w Indiach.Masala... ⇖ 19
Sałatka z szynką i mozzarellą jest lekka i pełna smaku.... ⇖ 37
Pulpety Drobiowe w Sosie Koperkowym – Obiad, Który Otula... ⇖ 32
Przepisy z bloga
Masz w domu kapustę pekińską i nie wiesz, co z niej... ⇖ 234
Warzywa w różnej postaci, pełnoziarniste produkty... ⇖ 214
Babeczki marchewkowe to sposób na przemycanie warzyw w... ⇖ 735
Ekspresowa fit sałatka dla vegan, osób z nietolerancją... ⇖ 704
Tarta z masłem orzechowym i bananami to ekspresowe ciasto... ⇖ 696
Jak uzyskać piękny kolor domowej, wędzonej, soczystej... ⇖ 3134
Przepisy na czasie
Surówka z buraka i chrzanu – prosty i pyszny dodatek do... ⇖ 54
Placki ziemniaczane z marchewką, chrupiące, złociste i... ⇖ 39
Sałatka z kurczakiem i camembertem to lekka, sycąca i... ⇖ 38
Owsianka Brownie Kakao + Banan – Śniadanie/Fit, Które... ⇖ 38
Sałatka z szynką i mozzarellą jest lekka i pełna smaku.... ⇖ 37