Kiszona kapusta w pomidorowo-pieczarkowej odsłonie

Zima jest dobrym czasem aby rozsmakować się w kiszonych warzywach, dlatego zapraszam do wypróbowania przepisu, który będzie idealny na chłodne dni. Doda trochę energii i dostarczy wielu witamin oraz składników mineralnych. Danie dobre zarówno na święta jak i dni powszednie. Składniki:1 opakowanie kapusty kiszonej (500g)1 słoik pomidorów suszonych w oleju300 g pieczarek5 liści...
Najnowsze przepisy
Sok winogronowo - jabłkowy to jeden z naszych ulubionych... ⇖ 5
Proste i wilgotne ciasto jogurtowe ze śliwkami. Niezawodny... ⇖ 7
Czy zdarza Ci się marzyć o pysznej, serowej zapiekance... ⇖ 12
Królestwo grzybów to prawdziwy skarb polskich lasów –... ⇖ 10
Robię ją z kukurydzy konserwowej, dlatego można gotować... ⇖ 15
Ciasto czekoladowe ze śliwkami na kefirze to pomysł na... ⇖ 14
Przepisy z bloga
Bardzo prosty przepis bez miliona przypraw i orientalnych... ⇖ 290
Równie pyszne co te tradycyjne na mące pszennej,... ⇖ 281
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2014
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 327
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 294
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 283
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 249
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 241
Rolada biszkoptowa z jabłkami jest banalnie prosta w... ⇖ 205